ویزای کانادا

ویزای ۵ ساله کانادا

مدارک ویزای کانادا
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای مولتی ۵ ساله کانادا
۱- تکمیل نمودن فرمهای IMM5257 – IMM5713 – IMM5645
۲- نامه ثبت شرکت (شامل آدرس ونوع مالکیت)
۳- سابقه سفرهای خارجی که در ۱۰ سال گذشته داشته اید همراه مهرهای ورود وخروج ویا ویزاهای معتبر اروپایی وآمریکایی
۴- اصل پاسپورت ترجیحا با حداکثر اعتبار
۵- مدارک پشتیبان مالی(گردش ۴ ماهه حساب بانکی –تمکن مالی-نامه اشتغال به کار )
۶- مفاصا حساب مالیات – سوابق بیمه شخصی ویا تامین اجتماعی
۷- در صورت داشتن همسر سند ازدواج
۸- عکس رنگی ۵/۴ *۵/۳ یا ۵۴۰ *۴۲۰ پیکسل
۹- مدارک سفر شامل بلیط – برنامه سفر – رزرو هتل – کانفرم وقت سفارت وبرگه انگشت نگاری که همراه با بارکد
شخصی شما میباشد
۱۰- سایر مدارک شامل کارت پایان خدمت سربازی وسند ملکی و دیگر مدارک نشان دهنده بازگشت متقاضی به کشورش
* کلیه مدارک میبایست به زبان انگلیسی ترجمه شود و ممهور به مهر مترجم باشد بهتر است بعضی از مدارک به تایید
دادگستری و امور خارجه هم برسد *
* در این شرکت تقاضای ویزای مسافر به صورت آنلاین صورت میپذیرد و پس از اسکن مدارک، کلیه مدارک به متقاضی
بازگردانیده میشود *

Canada-documents

رزرو هواپیما

نام هواپیما صندلی‌های موجود تاریخ خروج مدت زمان
ویزای کانادا 0 هر دوشنبه
نام نوع صندلی قیمت صندلی تعداد حداکثر تعداد بزرگسالان حداکثر تعداد کودکان
تومان

اطلاعات رزرو

نام قیمت افراد تعداد جمع کل
هیچ صندلیی برای این سفرهوایی وجود ندارد لطفا هواپیما دیگری را رزرو کنید

خلاصه

رزرو ها تومان
ایتم های اضافی تومان
جمع کل تومان

اطلاعات مشتری

*
نام الزامی است.
*
نام خانوادگی الزامی است.
*
شماره تلفن مورد نیاز است.
*
لطفا آدرس را وارد کنید.
یادداشت الزامیست
متشکرم. رزرو خود را دریافت کرده اند و شماره رزرو کنید