ویزای شنگن

مدارک ویزای شنگن
مدارک لازم برای درخواست روادید شنگن (برگرفته شده از سایت سفارت آلمان)
الف. مدارک عمومی
اصل گذرنامه و کپی صفحه مشخصات گذرنامه
فرم درخواست روادید بصورت کامل تکمیل و امضاء شده با عکس (قدیمی تر از یک سال نباشد)
بیمه مسافرتی
کپی همه روادیدهای شنگن، آمریکا، کانادا و استرالیا در ۵ سال گذشته با مهر ورود و خروج
ب. لیست اسنادی که درخواست کننده روادید در ایران باید ارائه دهد
تائیده سفر ( بلیط هواپیما یا رزرو پرواز)
مدارکی مبنی بر محل اقامت و تامین هزینه های اقامت در زمان سفر یا تائیدیه تقبل هزینه ها توسط دعوت کننده و یا شخص سوم با ارائه اصل دعوت نامه رسمی (هنگام ارائه درخواست قدیمی تر از شش ماه نباشد)
ج. مدارکی مبنی بر ثبات اقتصادی و اجتماعی  که توسط آن بتوان اثبات کرد، که آیا درخواست کننده پس از پایان مدت روادید خاک کشورهای عضو را ترک خواهد کرد.
تراکنش های بانکی سه ماه گذشته شما در یک بانک ایرانی به زبان لاتین و مدارک دیگری مبنی بر تمکن مالی برای تامین هزینه سفر، کارتهای اعتباری بین المللی، چک مسافرتی(تمکن مالی و سپرده با رقم بالای ۵۰ میلیئن تومان)
مدارک سند مالکیت ملک یا خانه در ایران، چنانچه موجود می باشد
د. همه درخواست کنندگان:
شناسنامه و مدرک شناسایی جهت نشان دادن وابستگی خانوادگی
ه. مدارک شغلی و بیمه
کارمندان دولت: گواهی انتساب به خدمت و یا گواهی کار، اشتغال و آخرین فیش حقوقی
کارمندان شرکت های خصوصی: گواهی کار و یا آخرین قرارداد همراه با فیش حقوقی سه ماه گذشته، گواهی بیمه
تامین اجتماعی و خدمات درمانی و یا مدرک مشابه و یا در صورت در دسترس نبودن، گواهی نامه رسمی کارفرما کفایت می کند
افراد با شغل آزاد: گواهی ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها  به عنوان مثال پروانه کسب و یا گواهی اداره ثبت شرکتها و گواهی عضویت در بیمه تامین اجتماعی ، خدمات درمانی و یا یک مدرک مشابه
مدیران و یا سهام داران شرکتهای ایرانی: معرفی نامه امضا شده توسط نماینده رسمی جهت تائید اداره و سمت
درخواست کننده، گواهی ثبت شرکت در ایران به طور مثال آگهی روزنامه رسمی، گواهی تائید نام چنانچه در آگهی رسمی درج نشده باشد
هنرمندان: گواهی عضویت در یک انجمن حرفه مربوطه برای هنرمندان به طور مثال انجمن سینما، عکاسان و غیره و/یا مدرکی مبنی بر انجام حرفه هنری ) شرکت در نمایشگاه، فستیوال و غیره( گواهی بیمه تامین اجتماعی و خدمات)درمانی و یا مدرک مشابه)
بازنشستگان: گواهی دریافت حقوق بازنشستگی
دانش آموزان/دانشجویان و کسانی که به سن قانونی نرسیده اند: گواهی اشتغال والدین و یا گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه
بیکاران: گواهی مبنی بر ثبات اقتصادی و اجتماعی به طور مثال گواهی ازدواج، شجرنامه، اسناد مالکیت ملک یا خانه

سفارت  آلمان نیازی به ترجمه مدارک به زبان انگلیسی ندارند و ارائه مدارک به زبان فارسی کفایت میکند.
در حال حاضر امور مربوط به وقت دهی، جمع آوری مدارک و انگشت نگاری برای کشورهای فرانسه، هلند، اتریش، نروژ، سوئد و مجارستان در دفتر درخواست ویزا( شرکت VFS) واقع در مرکز تجاری پالادیم تهران انجام میشود.

رزرو هواپیما

نام هواپیما صندلی‌های موجود تاریخ خروج مدت زمان
ویزای شنگن 0 هر دوشنبه
نام نوع صندلی قیمت صندلی تعداد حداکثر تعداد بزرگسالان حداکثر تعداد کودکان
تومان

اطلاعات رزرو

نام قیمت افراد تعداد جمع کل
هیچ صندلیی برای این سفرهوایی وجود ندارد لطفا هواپیما دیگری را رزرو کنید

خلاصه

رزرو ها تومان
ایتم های اضافی تومان
جمع کل تومان

اطلاعات مشتری

*
نام الزامی است.
*
نام خانوادگی الزامی است.
*
شماره تلفن مورد نیاز است.
*
لطفا آدرس را وارد کنید.
یادداشت الزامیست
متشکرم. رزرو خود را دریافت کرده اند و شماره رزرو کنید