آبان ۱۳۹۷

ویزای نیوزلند توریستی

ویزای نیوزلند توریستی

ارسال شده توسط: admin/ 50 ۰

طبقه بندی انواع ویزای نیوزلند:

 

  • ویزای ملاقات
  • تحصیل
  • کاری
  • اقامت دائم
  • پیوستن به خانواده
  • راه اندازی کسب و کار یا سرمایه گذلری

 

 ویزای ملاقات شامل موارد ذیل میشود:

 

  • گذراندن تعطیلات Tourist
  • فعالیت اقتصادی یا کار (کوتاه مدت)
  • پیوستن به خانواده (کوتاه مدت)
  • ترانزیت
  • و موارد دیگر مثل سمینار

 

در اینجا قصد داریم اطلاعاتی در مورد ویزای نیوزلند توریستی که در ایران مخاطبان زیادی دارد را بیان کنیم

این ویزا به صورت کوتاه مدت یعنی کمتر از ۳ ماه و همچنین در مواردی بیش از ۳ ماه )حداکثر تا ۹ ماه( نیز صادر میگردد.

ویزای نیوزلند میتواند به صورتی انفرادی و یا خانوادگی اقدام شود و بدیهی است در صورت اقدام به صورت خانوادگی یک فرد به عنوان متقاضی اصلی(Main applicant) خواهد

بود. این ویزا میتواند به صورت آنلاین و یا به صورت کاغذی (Draft) اقدام شود. در حال حاضر امور مربوط به ویزای توریستی در سفارت نیوزلند در تهران انجام نمی پذیرد بلکه این

امور به شرکت VFS Global  برونسپاری شده است همچین کار بررسی مدارک ویزای نیوزلند در ایران انجام نمیگیرد و لازم است متقاضان ویزا با اخذ وقت قبلی که توسط آژانس هواپیمایی خط سیر پرواز انجام میشود جهت ارائه پاسپورت خود جهت اسکن آن به دفتر VFS مراجعه فرمایند. لازم به توضیح است کار بررسی مدارک نیوزلند(نتیجه ویزا) در ایران انجام نمیگیرد بلکه این فرایند در کشور امارات متحده عربی صورت میپذیرد.

ابتدا جهت اقدام برای ویزا، لازم است مشخص شود که فرد به چه نوع ویزایی و برای چه مدت زمانی نیاز دارد و پس از آن لازم است یک حساب کاربری برای هر خانواده ایجاد شود و مدارک مربوطه تکمیل گردد. از آنجا که هر کشوری مدارک خواصی را جهت صدور ویزای توریستی طلب میکند، کارشناسان ما در این دفتر قادر هستند به بهترین نحو ممکن مدارک شما را جهت ارائه به سفارت آماده سازی کنند.

شود و مدارک مربوطه تکمیل گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت www.immigration.govt.nz سفارت نیوزلندمراجعه کنید.

آژانس هواپیمایی خط سیر پرواز کلیه امور ویزا را به صورت آنلاین انجام میدهد. جهت مشاوره و انجام امور ویزا و گرفتن وقت سفارت میتوانید با همکاران ما در آژانس هواپیمایی

خط سیر پرواز مشورت کنید.

جهت دریافت مدارک مورد نباز نیوزلند اینجا را کلیک کنید.

کشور نیوزلند نسبت به امر مهاجرت و همچنین صدور انواع ویزاها بسیار سخت گیر میباشد و در حین فرایند صدور ویزا موارد و نکات بسیار ریز توسط سفارت مورد بررسی قرار میگیرد که شاید از نظر متقاضی چندان مهم نباشند این موارد میتواند شامل موارد ذیل باشد :

 

مواردی که توسط سفارت مورد بررسی قرار میگیرد شامل: 

 

  • صحت و درستی موارد قید شده در فرم تقاضای ویزا
  • ویزای قبلی و در صورت وجود ویزای قبلی تحقیق از اینکه فرد به موقع به کشور محل اقامت خود بازگشته یا خیر
  • وجود فرزند یا همسر بدون داشتن ویزای معتبر در خاک نیوزلند
  • همچنین مواردی مبنی بر حسن نیت و تضمین بازگشت فرد به کشورش (Bona fide) که شامل:
  • وابستگی خانوادگی در ایران
  • مدارکی دال بر فعالیت شخصی یا اقتصادی در ایران
  • مدارک دیگری که بازگشت به کشور محل اقامت را اثبات کند 

مدت زمان بررسی مدارک در سفارت نسبت به موارد مختلفی میتواند متغیر باشد، این موارد شامل:

  • نوع ویزا
  • چگونگی چیدمان مدارک و نقص مدارک
  • مدارکی که ممکن است سفارت تشخیص دهد که نیاز به بررسی بیشتر دارد
  • تعداد ویزاهای در دست برسی در سفارت و شلوغی آن
  • وجود دعوتنامه
  • وجود ویزای قبلی نیوزلند و مواردی از این قبیل میباشد

 

به صورت متوسط ۷۵% متقاضیان ایرانی طی ۱۳ روز جواب ویزای خود را دریافت خواهند کرد. برای بررسی دقیق تر زمان مورد نیاز میتوانید به جدول ذیل مراجعه کنید .

 

 

ویزای نیوزلند توریستی
ویزای نیوزلند توریستی

ویزای نیوزلند توریستی

 

کشور نیوزلند یا زلاندنو در جنوب غربی اقیانوس آرام واقع شده است که در فاصله ۲۰۰۰ کیلومتری از جنوب استرالیا قرارگرفته است. کشور نیوزلند بعنوان مکانی آرام بخش و

بسیار زیبا شناخته می شود.

اخذ ویزای نیوزلند توریستی ، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. بصورت کلی برای اخذ ویزای نیوزلند توریستی و ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی

می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

 

انواع ویزای نیوزلند

 

-ویزای موقت کاری

-ویزای  نیوزلند توریستی

-ویزای کار و تعطیلات

 

انواع ویزای نیوزلند توریستی

 

ویزای نیوزلند توریستی خود شامل انواعی ویزا می باشد که از آن جمله می توان به ویزای نیوزلند توریستی خانوادگی ویزای نیوزلند توریستی کاری ویزای نیوزلند توریستی

پزشکی اشاره کرد .

 

ویزای مولتی کانادا تضمینی

ویزای مولتی کانادا تضمینی

ارسال شده توسط: admin/ 44 ۰

 ویزای مولتی کانادا تضمینی ، اگر از متقاضیان ویزای مولتی کانادا تضمینی هستید حتما نام ویزای مولتیپل یا  ویزای مولتی کانادا تضمینی را شنیده اید و باید در این

موردبیشتر بدانید ویزای مولتی کانادا تضمینی چیست و چه مزایایی دارد؟

همچنین برای اخذ این نوع ویزای کانادا چه مدارکی نیاز دارید که در اینجا توضیحاتی کامل برای شما شرح میدهیم:

ویزای طولانی مدت چندگانه یا Multiple-Entry نوعی از ویزاست که دارای دو مزیت مهم است که در اینجا برای شما توضیح خواهیم داد:

اخذ ویزای مولتی ۵ ساله کانادا در آژانس مسافرتی خط سیر پرواز تضمینی است.

 

ویزای مولتی کانادا تضمینی
ویزای مولتی کانادا تضمینی

 

موارد مورد نیاز برای دریافت ویزای مولتی کانادا تضمینی

 

 

ویزای مولتی کانادا تضمینی
ویزای مولتی کانادا تضمینی

 

  • تهیه  پاسپورت
  • وضعیت پزشکی مناسب
  • نداشتن سوء سابقه و یا جرم مربوط به مهاجرت
  • متقاعد کردن افسر در رابطه با اینکه شما روابط شغلی،خانوادگی و یک سری دارایی هایی دارید که به خاطرآن ها به کشور خود باز خواهید گشت.
  • متقاعد کردن افسر که شما در پایان سفر به وطن خود باز خواهید گشت.
  • داشتن پول کافی برای اقامت خود(مقدار پولی که لازم دارید متفاوت است و بستگی دارد به این که شما برای
  • اقامت در هتل خواهید ماند و یا نزد خانواده و دوستان خود)

 

 

 

ممکن است در طول سفر به مواردی احتیاج پیدا کنید مانند :

 

۱٫آزمایش پزشکی

۲٫دعوت نامه از سمت خانواده یا دوستان

 

ویزای مولتی کانادا تضمینی

 

اگرچه برخی موسسات به ظاهر حرفه‌ای با هدف کشاندن مشتری و درآمد‌زایی از خدمات ویزای مولتی کانادا به عنوان خدماتی تضمینی یاد می‌کنند، اما واقعیت اساسی این

است که هیچ تضمینی در روند اخذ هیچ نوع ویزایی وجود ندارد، آن هم برای کشوری همچون کانادا.

نکته اینجاست که فرد متقاضی با انتخاب موسسه‌ای معتبر با کارنامه و رزومه‌ای مشخص در امور گردشگری و مهاجرتی، می‌تواند شانس خود را برای موفقیت در دریافت

ویزای مولتی کانادا تضمینی به حداکثر برساند.

 

 مهمترین دلایل محبوبیت  ویزای مولتی کانادا :

 

-متقاضی حتی برای اولین بار به مدت ۵ سال تمام یا به اعتبار پاسپورت خود ویزا دریافت می‌کند.

-متقاضی هربار به مدت شش ماه تمام می‌تواند در کانادا اقامت داشته‌ باشد.

-گرفتن این ویزا نسبت به ویزای کشورهای آمریکا، استرالیا و انگلیس از درجه سختی کمتری برخوردار است.

-متقاضی فقط  باید هرگونه وابستگی مالی و خانوادگی در کشور خود را به اثبات سفارت کانادا برساند.

متقاضیان ویزای مولتی کانادا برای اخذ ویزای این کشور ابتدا باید تعیین وقت مصاحبه سفارت کانادا بگیرند که در این مسیر می توانید برای اخذ ویزای مولتی کانادا و

هزینه ویزای مولتی کانادا مربوط به سفارت و تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای خود از آژانس های هواپیمایی کمک بگیرید.

 

مزایای ویزای مولتی کانادا

 

یکی از مهمترین مزایای ویزای مولتی کانادا استفاده آن در طول چند سال است . افرادی که این ویزا ها را دریافت می کنند می توانند در طول چند سال از آن استفاده کنند این

نوع ویزا ها برای تجار، پزشکان، وکلا، صنعت گران و…. مناسب است.

هزینه ویزای مولتی کانادا چقدر است؟

 

از آنجا که طی چند سال گذشته و بر اساس قوانین جدید مهاجرتی کانادا به اتباع ایرانی متقاضی ویزای مولتی کانادا، تنهاویزای مولتی کانادا یا ۵ ساله تعلق می‌گیرد،

تخمین هزینه ویزای مولتی کانادا این روند به ۲ مسیر اصلی تقسیم می‌شود:

۱٫هزینه ویزای مولتی کانادا معمولی (ویزای معمولی کانادا):  ۴۲۰ دلار کانادا

۲٫هزینه ویزای مولتی کانادا تضمینی (ویزای تضمینی کانادا):  ۱۶۰۰ دلار آمریکا

 

راههای ارتباطی ما

تهران خیابان ستارخان – کوچه لادن – جنب اغذیه نشاط – پلاک ۲۸ – طبقه دوم

 

تلفن تماس

۶۶۹۱۳۶۰۲-۴

 

 

 

 

ویزای ایتالیا توریستی

ویزای ایتالیا توریستی

ارسال شده توسط: admin/ 55 ۰

در این مقاله درباره کشور زیبای ایتالیا و ویزای ایتالیا توریستی اطلاعاتی به شما میدهیم.

ایتالیا یکی از زیباترین کشورهای اروپایی است که در جنوب این قاره قرار دارد. علاوه بر پیشتازی در حوزه صنعت و مدرنیته، ایتالیا دارای پیشینه بسیار قوی در حوزه تاریخ، فرهنگ و معماری است. از این رو، میراث ارزشمندی از یادگارهای گذشته در این کشور برجای مانده و زمینه را برای رشد صنعت توریسم در این کشور و جذب گردشگران فراهم کرده است. از آنجایی که ایتالیا نیز یکی ازهم پیمانان معاهده شینگن است، دریافت ویزای ایتالیا توریستی  یکی از الزامات سفر به آنجا محسوب می‌شود.

 

ویزای ایتالیا توریستی

ویزای ایتالیا توریستی مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در ایتالیا دارید، این نوع ویزای ایتالیا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی ایتالیا یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزا بستگی به تصمیم سفارت ایتالیا و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزای ایتالیا سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزای ایتالیا مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.

 

آدرس سفارت ایتالیا در تهران

خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، شماره ۱۵

تلفن: ۲۲۰۴۷۸۰۲ الی ۳

سایت سفارت ایتالیا: www.ambteheran.esteri.it/ambasciata_teheran

ساعت کاری سفارت ایتالیا: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۴- ۸

ویزای ایتالیا توریستی
ویزای ایتالیا توریستی

 

 

نحوه تشکیل پرونده برای دریافت ویزای ایتالیا

بعد از اینکه شما وقت مورد نظر را از سفارت ایتالیا دریافت کردید، می‌توانید با همراه داشتن مدارک ذکرشده در زمان تعیین شده برای دریافت ویزای ایتالیا به سفارت این کشور مراجعه کنید و ویزای کاری، تحصیلی یا ویزای ایتالیا توریستی خود را دریافت کنید.

این نکته را فراموش نکنید که بررسی مدارک ارائه‌شده توسط شما، نیازمند حضور شخص شما در زمان بررسی پرونده توسط سفارت ایتالیا برای انجام انگشت نگاری خواهد بود و در صورت عدم حضور شما در زمان تعیین‌ شده مدارک ارائه ‌شده جهت صدور ویزای ایتالیا توریستی مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

 

 

ویزای ایتالیا

ویزاهای کوتاه مدت ایتالیا با نام روادید متحدالشکل کوتاه مدت (ویزای شینگن) برای اقامت حداکثر ۹۰ روزه در یک بازه زمانی ۱۸۰ روزه جهت سفر به حوزه شینگن صادر می‌شود، مشروط بر اینکه تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر «ایتالیا» باشد. کشورهای عضو پیمان شنگن این اختیار را دارند که در مبادی مرزی کشورشان از ورود مسافرانی که بدون در نظر گرفتن دستورالعمل فوق، روادید شینگن اخذ نموده اند، ممانعت بعمل آورند.

 

ویزای ایتالیا توریستی (شینگن): ویزای ایتالیا توریستی برای افرادی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید از جاذبه‌های ایتالیا قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را در این کشور زیبا دارند.

  • ویزای تجاری
  • ویزای پزشکی
  • ویزای فرهنگی – ورزشی
  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تحصیلی – تحقیقاتی
  • ویزای افرادی که دارای همسر شهروند ایتالیا هستند
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی
  • ویزای کودکان زیر سن قانونی

 

 

انواع ویزای ایتالیا

افراد برای سفر به هر کشوری دلیل خاصی دارند و بر همین اساس نوع ویزای خود را مشخص می کنند.

 

ویزای ایتالیای کوتاه مدت

این نوع ویزای ایتالیا برای افرادی مناسب است که قصد دارند در مدت ۹۰ روز تا ۱۸۰ روز در کشور ایتالیا اقامت کنند و یکی از شرط های این ویزا آن است که مقصد اصلی گردشگران و مسافران فقط کشور ایتالیا باشد.

 

ویزای ایتالیا توریستی

این ویزا برای مدت حدود سه ماه صادر می شود و افرادی که قصد گردش و تفریح را از سفر به ایتالیا دارند می توانند از این نوع ویزا استفاده کنند.

 

ویزای ایتالیا تجاری

این ویزا نیز دارای مدت محدودی است که در زمان درخواست مشخص می شود و برای افرادی که قصد تجارت دارند صادر می شود.

 

ویزای ایتالیا تحصیلی

این نوع  ویزا همان طور که از اسم آن معلوم است برای دانشجویان صادر می شود و مدت زمان این نوع ویزا به زمان تحصیل فرد بستگی دارد.

 

ویزا ایتالیا برای افراد دارای همسر ایتالیایی

این ویزا برای آن دسته افرادی است که همسر ایتالیایی دارند و معمولاً هم به صورت دائم می باشد.

 

ویزای ایتالیا توریستی
ویزای ایتالیا توریستی

 

 

هزینه وقت سفارت ایتالیا

هزینه وقت سفارت ایتالیا برای بررسی درخواست فرد متقاضی اخذ می شود. فردی که قصد سفر به کشور توسعه یافته ایتالیا را دارد باید اقدام به گرفتن یا روادید این کشور کند. اما این کار مستلزم گرفتن وقت سفارت ایتالیا می باشد.

روند گرفتن ویزای ایتالیا هزینه های جداگانه ای را دارد اگر شما قصد گرفتن وقت سفارت ایتالیا و ویزای ایتالیا تریستی  را دارید بایستی حتما از کارشناسان در این زمینه مشاوره بگیرید تا در طی این روند هزینه بسیار زیادی را محتمل نشوید.

اگر فردی در اطلاعات کافی درباره شرایط گرفتن وقت سفارت و هزینه های وقت سفارت ایتالیا نداشته باشد احتمالاً در گرفتن ویزا موفق نخواهد بود و هزینه ای را که بابت وقت سفارت پرداخت کرده است به وی برگردانده نخواهد شد.

 

زمان و هزینه صدور ویزای ایتالیا توریستی

بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزای ایتالیا معمولا دو هفته طول می‌کشد. در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت ایتالیا باقی می‌ماند. سفارت پس از دریافت مدارک به شما رسید می‌دهد و در این رسید تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه داشته باشید. قیمت ویزای ایتالیا ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت ایتالیا پرداخت می‌کنید. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک شماست و در هیچ حالتی سفارت این مبلغ را برنمی‌گرداند.

 

 

ویزای مولتی کانادا تضمینی

هزینه ویزای مولتی کانادا

ارسال شده توسط: admin/ 62 ۰

به منظور واجد شرایط  بودن برای هر نوع ویزای اقامت موقت و پرداخت هزینه ویزای مولتی کانادا ، باید به “کارمند نشان دهید که شما با الزامات قانون حفاظت از پناهندگی

و مهاجرت و مقررات حفاظت از پناهندگی و مهاجرت آشنا شده اید.

 

ویزای مولتی کانادا

 

ویزای مولتی کانادا نوعی از ویزای کانادا است که به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف و بدون واریز دوباره هزینه

ویزای مولتی کانادا به کانادا تردد کند.

ویزای مولتی کانادا یا ویزای طولانی مدت چندگانه: *

در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین ویزاها به شمار می‌رود.

 

از مهمترین دلایل محبوبیت  ویزای مولتی کانادا :

-متقاضی حتی برای اولین بار به مدت ۵ سال تمام یا به اعتبار پاسپورت خود ویزا دریافت می‌کند.

-متقاضی هربار به مدت شش ماه تمام می‌تواند در کانادا اقامت داشته‌ باشد.

-گرفتن این ویزا نسبت به ویزای کشورهای آمریکا، استرالیا و انگلیس از درجه سختی کمتری برخوردار است.

-متقاضی فقط  باید هرگونه وابستگی مالی و خانوادگی در کشور خود را به اثبات سفارت کانادا برساند.

متقاضیان ویزای مولتی کانادا برای اخذ ویزای این کشور ابتدا باید تعیین وقت مصاحبه سفارت کانادا بگیرند که در این مسیر می توانید برای اخذ ویزای مولتی کانادا و

هزینه ویزای مولتی کانادا مربوط به سفارت و تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای خود از آژانس های هواپیمایی کمک بگیرید.

 

هزینه ویزای مولتی کانادا
هزینه ویزای مولتی کانادا

هزینه ویزای مولتی کانادا

 

هزینه ویزای مولتی کانادا:یکی از کارهایی که در هنگام وقت گرفتن از سفارت باید انجام شود پرداخت هزینه ها(هزینه ویزای مولتی کانادا) به صورت آنلاین از طریق کارت

اعتباری و یا از طریق بانک است.

هر کشوری هزینه ویزای مخصوص به خود را با توجه به عوامل مختلف تعیین می نماید بنابراین هزینه ویزای مولتی کانادا هم براساس عوامل مختلف از طریق آن کشور

تعیین می گردد..

مبلغی که برای گرفتن وقت از سفارت کانادا و هزینه ویزای مولتی کانادا باید پرداخت نمایید ۱۸۵ دلار است که ۱۰۰ دلار از این مقدار به هزینه سفارت و ۸۵ دلار دیگر آن

مختصانگشت نگاری است.

افراد زیر ۱۴ سال و بالای ۸۰ سال، افراد مقیم کانادا و دیپلمات ها از انجام عملیات انگشت نگاری و متعاقباً پرداخت هزینه مربوط به ان معاف هستند اما از سایر هزینه های

ویزای مولتی کانادا معاف نخواهند بود.

 

هزینه ویزای مولتی کانادا چقدر است؟

 

از آنجا که طی چند سال گذشته و بر اساس قوانین جدید مهاجرتی کانادا به اتباع ایرانی متقاضی ویزای مولتی کانادا، تنها ویزای مولتی کانادا یا ۵ ساله تعلق می‌گیرد،

تخمین هزینه ویزای مولتی کانادا این روند به ۲ مسیر اصلی تقسیم می‌شود:

۱٫هزینه ویزای مولتی کانادا معمولی (ویزای معمولی کانادا):  ۴۲۰ دلار کانادا

۲٫هزینه ویزای مولتی کانادا تضمینی (ویزای تضمینی کانادا):  ۱۶۰۰ دلار آمریکا

 

هزینه های قابل پرداخت برای پروسه اخذ ویزای مولتی کانادا

 

هزینه ویزای مولتی کانادا:

-هزینه پر کردن فرم های سفارت

-هزینه انگشت نگاری

-هزینه دعوتنامه

-هزینه وقت سفارت

-هزینه مربوط به نماینده آژانس کارگزار

-هزینه نامه کاور( شامل تاریخچه سفر و مشخصات فرد متقاضی است)

-هزینه وکیل