خرداد ۱۳۹۷

Airline Travel Trail

ارسال شده توسط: admin/ 25 ۰

Airline Travel Trail

آژانس هواپیمایی

آژانس هواپیمایی
آژانس هواپیمایی

آژانس هواپیمایی خط سیر

ارسال شده توسط: admin/ 25 ۰

آژانس هواپیمایی خط سیر

آژانس هواپیمایی خط سیر
آژانس هواپیمایی خط سیر

آژانس هواپیمایی خط سیر پیشرو در ارائه خدمات مسافرتی ، گردشگری ، ویزا با چندین سال سابقه آماده ارائه خدمات به هموطنان می باشد.

۱۰ جاذبه برتر تایلند

ارسال شده توسط: admin/ 20 ۰

۱۰ جاذبه برتر تایلند

 

بهترین جاذبه های گردشگری تایلند

 

تایلند یکی از مناطق جذاب گردشگری در جهان است، سواحل آرام و زیبا، شهرهای پر رفت و آمد، معابد باشکوه و طبیعت بی نظیر آن هر ساله توریست های زیادی را به خود جذب می کند. ما در اینجا تعدادی از بهترین جاذبه های گردشگری آن را برایتان آورده ایم.

۱٫ منطقه زیبای کرابی که در سالهای اخیر به یکی از جذاب ترین سواحل جنوب شرق آسیا تبدیل شده است، در جنوب تایلند و در امتداد ساحل دریای آندامان قرار گرفته و رودخانه کرابی از درون آن می گذرد و به دریا می ریزد.

این منطقه زیبای گردشگری با مساحتی حدود ۴۷۰۰ کیلومتر مربع، ۱۳۰ جزیره بزرگ و کوچک دارد که بر جاذبه های آن افزوده است. سواحل ماسه ای سفید و صخره های زیبا و انواع گیاهان و جانواران محیطی برای آرامش و استراحت توریست ها جان می دهد. در کرابی می توان از قایق سواری در سواحل دریا و طبیعت وحشی و پارک های ملی و چشمه های آب گرم و آبشارهای سرد لذت یک سفر خوب را برد.

منطقه زیبای کرابی در جنوب تایلند و در امتداد ساحل دریای آندامان قرار گرفته

  1. قصر تابستانی بنگ پا این، قصر تابستانی پادشاهان تایلندی بوده است. این مکان باغ های زیبایی دارد و با معماری اروپایی تزیین شده است.

قصر تابستانی بنگ پا این، باغ های زیبایی دارد و با معماری اروپایی تزیین شده است

 

 

  1. ویی اینتانون مرتفع ترین کوه تایلند به حساب می آید. ارتفاع آن بین ۸۰۰ متر تا ۲۵۶۵ متر متغیر بوده که موجب بروز تغییرات آب و هوایی گردیده است. پارک ملی دویی اینتانون در استان چیانگ می تایلند، آبشارها و کوه های فراوان و تنوع زیستی بالایی دارد، دارای غارهای متعدد و شگفت انگیزی نیز است. این منطقه در حقیقت مامنی برای فعالیت ها و مناظر طبیعی متفاوت به شمار می رود. از این مکان به عنوان «سقف تایلند» نیز نام می برند.

منطقه دویی اینتانون، دارای آبشارها و کوه های فراوان و غارهای متعدد و شگفت انگیزی میباشد

  

  1. بازار دمنوین سادواک، بازاری شناور در بانکوک است که مواد غذایی محلی در آن به وفور یافت می شود.

بازار دمنوین سادواک، بازاری شناور در بانکوک

 

  1. لوی کراتونگ فستیوالی است که هر ساله در تایلند در شب ماه کامل دوازدهمین ماه قمری برگزار می شود. در این فستیوال مردم بالن های خود را به هوا می فرستند تا بد اقبالی از آنها دور شود و نور فانوس راه درست را در زندگی به آنها نشان دهد.

لوی کراتونگ فستیوالی است که هر ساله در تایلند در دوازدهمین ماه قمری برگزار می شود

  1. کاخ بزرگ مجموعه‌ای از ساختمانهای سلطنتی در بانکوک است که از قرن هجدهم میلادی تاکنون محل اقامت رسمی پادشاهان آن کشور بوده‌ است. ساخت این مجموعه ساختمانی، از سال ۱۷۸۲ میلادی، آغاز شده و بطور مداوم، گسترش یافته‌است.

کاخ بزرگ در بانکوک، از قرن هجدهم میلادی تاکنون محل اقامت رسمی پادشاهان تایلند بوده‌ است

 

  1. معبد وات رونگ خون در چیانگ رای، توسط چیره دست ترین معماران و طراحان تایلند ساخته شده است. این معبد دارای نمای بسیار زیبای سفید و شیشه ای است که آن را در تمام دنیا خاص کرده است. معماری های بسیار زیبای این معبد واقعا چشم نوازند و نشان از هنر مردم این محل دارد.

معبد وات رونگ خون, دارای نمای بسیار زیبایی است که آن را در تمام دنیا خاص کرده است

 

  1. اگر به دنبال آرامش می گردید، یک قایق اجاره کنید و به جزیره کو فی فی سری بزنید.

جزیره کو فی فی، یکی از اصلی ترین جاذبه های توریستی تایلند می باشد

 

  1. معبد وا ماهاتات یکی از معابد قدیمی است که در زمان پادشاه راما اول ساخته شده و از مهمترین جاذبه های گردشگری بانکوک است. مشهورترین بخش آن سردیس بوداست که با ریشه های درختان احاطه شده است.

معبد وا ماهاتات، مهمترین جاذبه های گردشگری بانکوک است

 

  1. شمال تایلند به تنوع گل و گیاه شهرت دارد، به خصوص در ماه فوریه که بهترین ماه در چیانگ مای است. رژه ماشین های حامل افراد که با گل ها تزیین شده، ویژگی به یاد ماندنی این رویداد سالیانه است. بخش های مختلف این جشنواره شامل نمایش های هنری و مسابقات مختلف است که سه روزه در اولین آخر هفته ماه فوریه برگزار می شود.

تنوع گل و گیاه در شمال تایلند بسیار زیاد است

 

۱۱٫اگر به حیوانات از جمله فیل علاقه دارید، به پارک ملی فیل ها در چیانگ مای سری بزنید. در این مکان می توانید از نزدیک با آنها ارتباط برقرار کنید اما سوار شدن بر آنها ممنوع است.

پارک ملی فیل ها در چیانگ مای یکی از دیدنی های کشور تایلند میباشد

  1. معبد ترایمیت یکی از دیدنی های بانکوک است که در شهر چینیها قرار دارد و محل نگهداری بزرگ ترین مجسمه های بودای جهان با قدمت ۷۰۰ ساله است.

معبد ترایمیت محل نگهداری بزرگ ترین مجسمه های بودای جهان

 

آژانس هواپپیمایی خط سیر

ارسال شده توسط: admin/ 15 ۰

 

آژانس هواپپیمایی خط سیر

تورهای ارزان

تورهای ارزان با قیمت مناسب و با بالاترین تخفیف خرید تور در بخش فروش آنلاینتورهای لحظه آخری که خود شامل آفر ویژه و ارزان ترین قیمت تور و مناسب ترین قیمت تور مسافرتی در مسیرهای مختلف به همراه خرید بلیط هواپیما ، ترانسفر فرودگاهی و رزرو هتل در رزرواسیون خط سیر موجود است.

ویزای هند

ارسال شده توسط: khateseir/ 151 ۰

اطلاعیه

بر اساس اعلام وزارت خارجه هند ، ایرانیان از این پس می توانند درخواست ویزای الکترونیکی E-visa نموده و ویزای خود را در فرودگاهای هند ، در بدو ورود دریافت نمایند

ویزای ایران

ارسال شده توسط: khateseir/ 151 ۰

ویزای ایران

چگونه برای مهمانان خارجی، دعوتنامه توریستی ایران تهیه کنیم؟

  • مدارک لازم که در زیر نوشته شده را تهیه کنید.
  • به صورت حضوری یا از طریق ایمیل به ما تحویل دهید.
  • منتظر آماده شدن دعوتنامه باشید، به محض صدور ما با شما تماس میگیریم.

برای دعوتنامه توریستی ایران به چه مدارکی نیاز هست؟

  • اسکن پاسپورت مهمان
  • اسکن عکس پرسنلی مهمان
  • اسکن صفحه اول شناسنامه میزبان
  • فرم تکمیل شده که میتوانید از اینجا دانلود کنید

انواع دعوتنامه توریستی ایران

  • دعوتنامه توریستی ایران فقط ۱ ماه از زمان صدور اعتبار دارد.

مدت زمان لازم برای اخذ دعوتنامه توریستی ایران

  • دعوتنامه توریستی ایران برای اخذ ویزای ایران : ۷ روز کاری

نکات قابل توجه برای اخذ دعوتنامه توریستی ایران

  • با توجه به محل زندگی میهمان، نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی ایران برای اخذ ویزا انتخاب میشود.
  • صدور یا عدم صدور این دعوتنامه در اختیار وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران است و آژانس خط سیر پرواز دخل و تصرفی در آن ندارد.
  • صدور این دعوتنامه به منزله ی صدور ویزای ایران نیست و میهمان بعد از دریافت این دعوتنامه باید شخصا به سفارت ایران مراجعه کند.
  • با دریافت این دعوتنامه مسافر میتواند ویزای توریستی ایران با اعتبار ۳ ماهه و اقامت ۳۰ روزه دریافت کند.
  • محل اخذ روادید میتواند فرودگاه امام خمینی انتخاب شود که در این صورت میهمان به محض ورود به فرودگاه امام خمینی میتواند ویزای خود را دریافت کند. در این صورت حداکثر ویزای ۱۵ روزه به میهمان تعلق میگیرد.
  • تااطلاع ثانوی صدور روادید فرودگاهی برای اتباع کشور هندوستان امکان پذیر نمیباشد. بنابر این محل دریافت روادید در فرم دعوتنامه توریستی ایران باید یکی از نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور باشد.
  • کلیه اتباع افغانی که در افغانستان و یا دیگر نقاط جهان زندگی می‌کنند، می‌بایست برای درخواست روادید شخصا به نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در محل زندگی خود مراجعه نمایند. لذا برای دریافت دعوتنامه توریستی ایران برای اتباع افغانی اقدام نمیشود.

 

ویزای استرالیا

ارسال شده توسط: khateseir/ 177 ۰

ویزای استرالیا

نوع ویزا مدت لازم خدمات
ویزای توریستی استرلیا
۱ تا ۶ ماهه
۵۰۰ دلار آمریکا ۱ ماه شامل : پرداخت ورودی سفارت + رزرواسیون هتل و پرواز + مشاوره در جمع آوری مدارک

وقت سفارت استرالیا تنها به صورت آنلاین انجام میپذیرد که خدمات این شرکت شامل مشاوره، پر کردن فرم ها، برنامه سفر، پرداخت انلاین وجه سفارت و غیره می باشد وقت سفارت استرالیا تخصص ما می باشد.
بدون شک استرالیا یکی از زیباترین کشورهای دنیا میباشد. به دلیل بکر بودن این قاره مسافرت به استرالیا، تجربه ای زیبا و خاطره انگیز است که در هیچ جای دیگر، قابل دستیابی نیست.
استرالیا یکی از کشورهای مشترک المنافع بریتانیای کبیر میباشد که پایتخت آن شهر کانبـرا و شهرهای مهم آن عبارتند از: سیدنی، ملبورن، بریسبن، آدلاید و پـرت

مدارک مورد نیاز جهت اخـذ وقت سفارت استرالیا
۱- فرمهای پرشده فارسی وقت سفارت استرالیا
۲- اصل پاسپورت ( امضاء شده ) با ۶ ماه اعتبار از تاریخ ورود به استرالیا
۳- دو قطعه عکس رنگی جدید
۴- فتوکپی از ویزاهای گذشته علی الخصوص ویزاهای اروپا،انگلستان و آمریکا
۵- واچر هتل
۶- کارت پایان خدمت
۷- ارائه ترجمه رسمی مدارک شامل:
اسناد مالکیت
پرینت حساب بانکی ۶ ماهه گذشته ،صورت حساب جاری،دفترچه پس انداز
گواهی شغلی (آگهی تاسیس و تغییرات شرکت،جواز کسب و…)
شناسنامه
اشتغال به تحصیل
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای کشور استرالیا از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

آژانس هواپیمایی خط سیر

وقت سفارت آمریکا

ارسال شده توسط: khateseir/ 212 ۰

برای ورود به آمریکا از طریق توریستی می توان از یکی از سه ویزای B-1, B-2, B1-B2   استفاده کرد  که معمولا حداکثر مدت اقامت این ویزاها ۶ ماه می باشد. که آن هم توسط افسر مصاحبه کننده در سفارت آمریکا تعیین خواهد شد.
برای اقدام وقت سفارت امریکا و دریافت ویزای امریکا، میبایست که به یک کشور ثالث مراجعه کرد. معمولا ایرانیان کشورهای امارات متحده عربی، ترکیه و ارمنستان که دارای محاحبه کننده فارسی زبان هستند را انتخاب میکنند. ولی در صورت درخواست مسافر یا پر بودن وقت سفارت در این کشورها می توان از طریق کشورهای دیگری مثل تاجیکستان، جمهوری آذربایجان و… هم اقدام کرد. در صورتی که به زبان انگلیسی یا آذری تسلط دارید جمهوری آذربایجان و شهر باکو هم می تواند گزینه مناسبی برای اخذ وقت سفارت آمریکا و مراجعه متقاضی باشد.
مدت زمان بررسی مدارک برای هر فرد متفاوت است در سفارت های خلوت ممکن است ویزا یک روزه صادر شود ویا در بعضی شرایط نیاز به FBI-Check ممکن است زمان را تا ۶ماه هم افزایش دهد.
خدمات این شرکت شامل مشاوره برای جمع آوری مدارک مورد نیاز، پر کردن فرم DS160 ،اخذ وقت سفارت امریکا و پیک آپ ویزا میباشد.
مدارک مورد نیاز برای وقت سفارت آمریکا
دو قطعه عکس ۵*۵ زمینه سفید
اصل دعوتنامه
اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی
مدارک شغلی شامل سابقه بیمه، ترجمه روزنامه رسمی، فیش حقوقی و….
ترجمه سند ملکی(در صورت وجود)
نامه تمکن مالی و پرینت حساب حداقل برای ۳ ماه
و مدارک تکمیلی دیگر

 

آژانس هواپیمایی خط سیر

ویزای کانادا

ارسال شده توسط: khateseir/ 231 ۰

 

در حال حاضر دولت کانادا برای اتباع ایرانی ویزای چند بار ورود با اعتبار ۵ ساله صادر می کند (البته در واقع اعتبار این ویزاها ۱۰ ساله است ولی به دلیل حداکثر اعتبار پاسپورت ایرانیان ، این ویزا ۵ ساله صادر می شود)

حداکثر مدت اقامت در ویزای عادی برابر با ۶ ماه در هر سال می باشد، برای حداکثر مدت اقامت در ویزای عادی برابر با ۶ ماه در هر سال می باشد ، برای کسانی که سابقه سفر خوبی دارند و دارای شغل و حساب بانکی قوی هستند . نیازی به دعوتنامه وجود ندارد. البته در صورت نیاز اخذ دعوتنامه معتبر از کانادا از طریق آژانس هواپیمایی خط سیر پرواز می باشد.

مدت زمان اقدام برای ویزا تا مرحله انگشت نگاری حداکثر ۱۵ روز توسط این دفتر انجام می پذیرد و پس از آن جواب ویزا ممکن است تا ۶ ماه هم زمان ببرد.

 

مدارک ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای مولتی ۵ ساله کانادا
۱- تکمیل نمودن فرمهای IMM5257 – IMM5713 – IMM5645
۲- نامه ثبت شرکت (شامل آدرس ونوع مالکیت)
۳- سابقه سفرهای خارجی که در ۱۰ سال گذشته داشته اید همراه مهرهای ورود وخروج ویا ویزاهای معتبر اروپایی وآمریکایی
۴- اصل پاسپورت ترجیحا با حداکثر اعتبار
۵- مدارک پشتیبان مالی(گردش ۴ ماهه حساب بانکی –تمکن مالی-نامه اشتغال به کار )
۶- مفاصا حساب مالیات – سوابق بیمه شخصی ویا تامین اجتماعی
۷- در صورت داشتن همسر سند ازدواج
۸- عکس رنگی ۵/۴ *۵/۳ یا ۵۴۰ *۴۲۰ پیکسل
۹- مدارک سفر شامل بلیط – برنامه سفر – رزرو هتل – کانفرم وقت سفارت وبرگه انگشت نگاری که همراه با بارکد
شخصی شما میباشد
۱۰- سایر مدارک شامل کارت پایان خدمت سربازی وسند ملکی و دیگر مدارک نشان دهنده بازگشت متقاضی به کشورش
* کلیه مدارک میبایست به زبان انگلیسی ترجمه شود و ممهور به مهر مترجم باشد بهتر است بعضی از مدارک به تایید
دادگستری و امور خارجه هم برسد *
* در این شرکت تقاضای ویزای مسافر به صورت آنلاین صورت میپذیرد و پس از اسکن مدارک، کلیه مدارک به متقاضی
بازگردانیده میشود *

آژانس هواپیمایی خط سیر

Canada-documents