۱۱

اردیبهشت
۱۳۹۷

ویزای کانادا

ارسال شده توسط: khateseir/ 617 ۲

 

ویزای کانادا

در حال حاضر دولت کانادا برای اتباع ایرانی ویزای چند بار ورود با اعتبار ۵ ساله صادر می کند (البته در واقع اعتبار این ویزاها ۱۰ ساله است ولی به دلیل حداکثر اعتبار پاسپورت ایرانیان ، این ویزا ۵ ساله صادر می شود)

حداکثر مدت اقامت در ویزای عادی برابر با ۶ ماه در هر سال می باشد، برای حداکثر مدت اقامت در ویزای عادی برابر با ۶ ماه در هر سال می باشد ، برای کسانی که سابقه سفر خوبی دارند و دارای شغل و حساب بانکی قوی هستند . نیازی به دعوتنامه وجود ندارد. البته در صورت نیاز اخذ دعوتنامه معتبر از کانادا از طریق آژانس هواپیمایی خط سیر پرواز می باشد.

مدت زمان اقدام برای ویزای کانادا تا مرحله انگشت نگاری حداکثر ۱۵ روز توسط این دفتر انجام می پذیرد و پس از آن جواب ویزا ممکن است تا ۶ ماه هم زمان ببرد.

ویزای کانادا

مدارک ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای مولتی ۵ ساله کانادا
۱- تکمیل نمودن فرمهای IMM5257 – IMM5713 – IMM5645
۲- نامه ثبت شرکت (شامل آدرس ونوع مالکیت)
۳- سابقه سفرهای خارجی که در ۱۰ سال گذشته داشته اید همراه مهرهای ورود وخروج ویا ویزاهای معتبر اروپایی وآمریکایی
۴- اصل پاسپورت ترجیحا با حداکثر اعتبار
۵- مدارک پشتیبان مالی(گردش ۴ ماهه حساب بانکی –تمکن مالی-نامه اشتغال به کار )
۶- مفاصا حساب مالیات – سوابق بیمه شخصی ویا تامین اجتماعی
۷- در صورت داشتن همسر سند ازدواج
۸- عکس رنگی ۵/۴ *۵/۳ یا ۵۴۰ *۴۲۰ پیکسل
۹- مدارک سفر شامل بلیط – برنامه سفر – رزرو هتل – کانفرم وقت سفارت وبرگه انگشت نگاری که همراه با بارکد
شخصی شما میباشد
۱۰- سایر مدارک شامل کارت پایان خدمت سربازی وسند ملکی و دیگر مدارک نشان دهنده بازگشت متقاضی به کشورش
* کلیه مدارک میبایست به زبان انگلیسی ترجمه شود و ممهور به مهر مترجم باشد بهتر است بعضی از مدارک به تایید
دادگستری و امور خارجه هم برسد *
* در این شرکت تقاضای ویزای مسافر به صورت آنلاین صورت میپذیرد و پس از اسکن مدارک، کلیه مدارک به متقاضی
بازگردانیده میشود * (آژانس هواپیمایی خط سیر ) ( ویزای کانادا )

آژانس هواپیمایی خط سیر

هواپیمایی خط سیر

Canada-documents

Administrator
2 نظرات

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا یک ایمیل درست وارد کنید