ویزای چین

سفر به چین، سفر به سرزمین باستانی افسانه هاست، در جای جای این سرزمین پهناور می توانید از آثار باستانی و داستان های اساطیری و افسانه ای لذت ببرید، کافی است چند قدم در خیابان های این سرزمین بردارید تا از طراحی و معماری خارق العاده معابدش به وجد بیایید. چین زیباترین جاذبه های طبیعی و باستانی همچون دیوار بزرگ چین، شهر ممنوعه، بناهای تاریخی بودایی ها، غارهای زیر زمینی، پایگاه کمپ اورست، فلات تبت، پارک ملی کومولانگما و … را در دل خود جای داده است.

انواع ویزا های کشور چین :

  • ویزا گروهی
  • ویزا انفرادی
  • ویزا تجاری
  • ویزا مولتی

نکاتی در مورد ویزا های کشور چین :

اعتبار ویزا گروهی چین ار تاریخ صدور ۴۰ روز می باشد و پس از ورود به چین امکان ۳۰ روز اقامت در این کشور را دارید این ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که این پنج نفر در هنگام ورود و خروج به چین باید حضور داشته باشند برای دریافت این نوع ویزا دو روال کاری وجود دارد اولی ویزا عادی ۱۴ روز کاری و دومی ویزا فوری ۷ روز کاری که این حداقل روز ها می باشد و در شرایطی امکان دارد این روز ها زیاد شود.

ویزا انفرادی از تاریخ صدور دارای اعتبار ۳۰ روزه می باشد و شما پس از ورود به چین امکان اقامت ۳۰ روزه در این کشور را دارید این ویزا نیز به دو صورت عادی در ۷ روز و فوری در ۵ روز صادر می شود .

ویزای تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و شما پس از ورود ۳۰ روز می توانید در این کشور بمانید و صدور این نوع ویزا حداقل ۱۵ روز کاری به طول می انجامد.

ویزا مولتی دارای اعتبار ۱ ساله است و شما در این ۱ سال به دفعات می توانید وارد چین شوید ولی در هر بار ورود حداکثر ۳۰ روز اجازه اقامت به چین را دارید و صدور این ویزا حداقل ۳۰ روز کاری به طول می انجامد .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا چین :

  • شناسنامه و کارت ملی
  • ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی به زمینه سفبد
  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • آدرس محل کار و محل سکونت و شغل و شماره تلفن
  • رزرو بلیط هواپیما و واچر رزرو هتل