ویزای نیوزیلند

 

نیوزیلند کشوری در نیم‌کره جنوبی در نزدیکی استرالیا و قطب جنوب قرار دارد و از دو جزیره اصلی، جزیره شمالی و جزیره جنوبی، و حدود ۶۰۰ جزیره کوچک‌تر تشکیل شده است. علی‌رغم اینکه کشوری دور افتاده است، نیوزیلند به عنوان یکی از قوی‌ترین اقتصادهای جهان، رتبه‌ی نهم در شاخص توسعه انسانی و سوم در شاخص آزادی اقتصادی دارد و مقصدی عالی برای علاقه‌مندان به مهاجرت خارج از اروپا است.

نیوزیلند یکی از جهانی‌ترین اقتصادهای دنیا را دارد. این کشور به شدت به تجارت محصولات کشاورزی به کشورهای استرالیا، اتحادیه‌ی اروپا، آمریکا، کره جنوبی، ژاپن، چین و کانادا وابسته است. همچنین، به دلیل اینکه برای روابط بین‌المللی خود اهمیت بسیاری زیادی قائل می‌شود، نسبت به تغییرات اقتصادی و رکود اقتصادی جهانی نیز بسیار آسیب‌پذیر است؛ بنابراین اگر به نیوزیلند مهاجرت می‌کنید، باید انتظار داشته باشید که شرایط اقتصادی سراسر جهان بر روی شرایط زندگی شما تأثیرگذار باشد.

برخی از بزرگ‌ترین صنایع نیوزیلند عبارت‌اند از:

کشاورزی و جنگلداری
ساخت و ساز
آموزش
مهندسی
خدمات بهداشتی و درمانی

انواع ویزای توریستی

ویزای توریستی خانوادگی

به نحوی است که تعدادی از اعضای خانواده شخص متقاضی داخل نیوزلند حضور دارند و برای بازدید این اشخاص فرد متقاضی میتواند درخواست بازدید این افراد را بدهند و به مدت زمان سه ماه در کنار خانواده باشند و برای این که مدت زمان بیشتری در کنارخانواده خود باشد باید خروج کنند و درخواست مجددی برای ورود و کنار خانواده بودن را بدهد

ویزای توریستی کاری

این ویزا بیشتر برای تجار و بیزنسمن ها است برای بررسی و ایجاد کاری جدید در نیوزلند میتوانند ورود پیدا کنند و شرایط کاری و اقتصادی نیوزلند را بررسی کنند و تصمیم نهایی را اتخاذ کنند و همچنین برای ورود به هماهیش ها نمایشگاهایی که مربوط به نوع رشته ها و شغل افراد هست با دعوت نامه بازدیدی ورود پیدا کنند و در این مدت زمان در خاک نیوزلند اقامت داشته باشند.

ویزای توریستی پزشکی

این ویزا برای درمان است که فرد بیمار میتواند با دعوت از مرکز پزشکی در خاک نیوزلند داده میشود که فرد بیمار برای ادامه درمان و گذراندن دوره ی درمانی خود ورود پیدا کنند و نیاز به نظر کارشناسی پزشک معالج در کشور مبداء نیاز است و باید به طور قطعی نظر نهایی داده شود و سپس ورود پیدا کنند مدت زمان این ویزا به مدت سه ماه است ولی اگر فرد احتیاج به مدت زمان بیشتری برای درمان داشت با تایئد پزشک مدت زمان این ویزا تمدید میشود و فرد میتواند تا ۹ ماه برای درمان در خاک این کشور اقامت داشته باشند.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی نیوزلند

  • فرم تکمیل شده و امضا شدهIMZ1017
  • اصل گذر نامه با اعتبار حداقل ۶ ماه و کپی از صفحه ی اول و اگر هم ویزایی در گذشته داشته اید و همینطور گذرنامه های قبلی
  • ترجمه شناسنامه متقآضی
  • دو قطعه عکس رنگی ( سایز پاسپورتی )
  • آدرس و تلفن بستگان و اقوام ساکن در استرالیا در صورت وجود
  • دعوت نامه به همراه کپی تابعیت ( آخرین وضعیت اقامتی شخص دعوت کننده )
  • تکمیل فرم ضمانت مالیIMZ1025
  • همراه داشتن بلیط رفت و برگشت ( تاییدیه رزرواسیون بلیط در صورت وجود نیز قابل قبول است )
  • در صورت وجود تاییدیه رزرو محل اسکان
  • مدارکی دال بر اثبات توانایی مالی برای طول مدت سفر گردش سه الی ۶ ماه حساب بانکی و مبلغ حداقل ۱۰۰۰ دلار نیوزلند برای هر شخص برای هرماه به شرط داشتن محل اقامت برای هر شخص برای هر ماه ۴۰۰ دلار
  • ترجمه سند ازدواج در صورت تاهل
  • در صورت دانشجو بودن ارائه گوتهی اشتغال به تحصیل الزامی است
  • در صورت شاغل بودن ارائه گواهی شغلی ( ذکر میزان حقوق و دریافتی و مدت اشتغال و تادییه مرخصی از کارفرما )