مقالات

ویزای نیوزلند

۱۰

مرداد
۱۳۹۷

ویزای نیوزلند

ارسال شده توسط: admin/ 497 ۰

ویزای نیوزلند :

در این مقاله روش های اخذ ویزای نیوزلند را به شما آموزش میدهیم.

 

اخذ ویزای تحصیلی نیوزلند :

 

برای واجد شرایط بودن ویزای تحصیلی ، به موارد ذیل نیاز دارید:

 

*قبولی در رشته ای در موسسه آموزشی تایید شده توسط وزارت آموزش پرورش نیوزلند

*پول کافی برای پرداخت شهریه، یا شاهدی مبنی بر پوشش دادن هزینه ها از طریق بورسیه تحصیلی

*شاهدی مبنی بر داشتن پول کافی برای زندگی در نیوزلند

*بلیت برگشت از نیوزلند و یا شاهدی مبنی بر توانایی خرید آن

*هزینه های تحصیل نیوزلند

 

ویزای نیوزلند / برای حمایت مالی خود در طول مدت زندگی در نیوزلند ، نیاز است یکی از موارد ذیل را نشان دهید:

 

دارا بودن ۱۲۵۰ دلار نیوزلند بصورت ماهیانه اگر دوره تحصیلی تان کمتر از ۹ ماه است

دارا بودن ۱۵۰۰۰ دلار نیوزلند بصورت سالیانه اگر دوره تحصیلی تان بیشتر از ۹ ماه است.

 

ویزای نیوزلند

 

 

 

بورسیه تحصیلی / ویزای نیوزلند :

 

بورسیه تحصیلی- مانند بورسیه و کمک مالی نیوزلند به شما ویا حامی و یا عضو خانواده ای که مسئولیت مالی شما را در زمان اقامت شما در نیوزلند به عهده بگیرد.برای بیمه و سلامت  شما همچنین به این موارد نیاز دارید:

 

*بیمه پزشکی و مسافرتی معتبر

*سلامت فیزیکی و شخصیتی

برای اطلاعات بیشتر با آژانس خط سیر پرواز تماس بگیرید.

 ویزای نیوزلند : مهاجرت به نیوزلند :

 

اگر زیر ۱۳ سال دارید، به یکی از والدین و یا یک حامی مجاز در زمان اقامت در نیوزلند نیاز دارید. بیشتر افرادی که برای تحصیل به نیوزلند می آیند دانشجویان بین المللی هستند و تمامی هزینه های خود را باید پرداخت کنند.

 

اگر بعنوان یک دانشجوی داخلی واجد شرایط هستید، هزینه های تان معمولا کمتر است- ولی هنوز به ویزای تحصیلی نیاز دارید. شما بعنوان دانشجوی داخلی بجای دانشجوی بین المللی در نظر گرفته می شود اگر، برای مثال:

 

*دانشجوی دکتری باشید که بعد از آوریل ۲۰۰۵ ثبت نام کرده اید
*در مدارس دبستان و راهنمایی مورد تایید دولت تحصیل می کنید
*در مدارس دبستان و راهنمایی نیوزلند درس می خوانید چرا که یکی از والدین شما و یا یک حامی قانونی در این کشور ویزای کاری دارد.

 

تا اینجا به صورت جزئی با شرایط مهاجرت و  تحصیل در نیوزلند آشنا شدیم و ازین به بعد نیاز است تا با مشاورین و کارشناسان موسسه حقوقی میرداماد گفت و گو کنید تا شما را از این برنامه ها و شرایط تحصیل در دانشگاه اوتاگو نیوزلند آگاه سازند.

 

ویزای نیوزلند

 

 

 

 ویزای نیوزلند : ویزاهای تحصیلی نیوزلند :

 

اکثر دانشجویان بین المللی که قصد تحصیل و زندگی در نیوزیلند دارند به ویزا و یا مجوز دانشجویی نیاز دارند.

 

در شرایط زیر نیازی به اخذ ویزای دانشجویی نیست:

 

*در صورتی که از استرالیا به نیوزلند آمده باشید.
*در صورت ورود به دوره ای که کمتر از یک ماه طول می کشد.
*در صورتی که اجازه اقامت در نیوزلند را داشته باشید.
*افرادی که دارای شرایط زیر نیستند برای ویزای نیوزیلند می بایست از کشور خود نسبت به اخذ ویزای نیوزلند اقدام کنند.

 

 شرایط لازم برای برای درخواست ویزای دانشجویی به شرح زیر می باشد:

 

*عکس جدید پاسپورتی
*پرداخت هزینه درخواست که غیر قابل استرداد است
*نامه پذیرش از موسسه ای در نیوزیلند.
* دانشجو می بایست اوراق اداری مفصلی شامل نام رشته، نام موسسه، طول دوره و هزینه شهریه را ارائه کند.
*دانشجویان بین المللی در نیوزیلند می بایست نسبت به سازماندهی محل های اقامت خود قبل از درخواست ویزا اقدام کنند.

 

ویزای نیوزلند

 

 

ویزای نیوزلند مختص دانشجویان :

 

دانشجویان باید بتوانند ثابت کنند که توان مالی کافی برای زندگی و تحصیل در نیوزیلند را بسته به طول مدت اقامت خود دارند و می بایست اطلاعات مربوط به سلامتی خود و سابقه پزشکی خود را ارائه دهند.

هنگامی که دانشجو ویزای مجاز را دریافت کرد و وارد نیوزیلند شد، با نشان دادن پاسپورت و ویزای خود و در صورت برخورداری از تمامی شرایط لازم، می تواند مجوز دانشجویی خود را دریافت کند. دانشجویان بین المللی با کسب مجوز دانشجویی، برای مدت معینی حق تحصیل در نیوزیلند را خواهند داشت.

 

 

ویزای نیوزلند :

ویزای مهارت و ویزای کار :

 

با توجه به شرایط خوب نیوزیلند برای زندگی و کار و امکاناتی که دولت نیوزیلند به مهاجران ارائه می نماید متقاضیان می توانند با داشتن تحصیلات دانشگاهی و سابقه کار و گرفتن نمره آیلتس میانگین ۶/۵ پروسه مهاجرت خود به این کشور را آغاز نمایند.

 

در حال حاضر ویزاهای مختلفی جهت مهاجرت به نیوزلند موجود می باشد اما دو نوع از متداولترین ویزاها عبارتند از ویزای مهارت و ویزای کار به صورت موقت.

 

شرایط عمومی مهاجرت به نیوزلند:

 

۱- سن از ۲۰ تا ۵۵ سال (جهت ویزای کار تا ۵۳ سال)

۲- سلامت عمومی

۳- عدم سوء پیشینه

۴- زبان انگلیسی با نمره آیلتس آکادمیک یا جنرال Overall حداقل ۶/۵

 

اگر امتیاز شما ۱۶۰ یا بالاتر باشد، ظرف مدت کوتاهی خواهید توانست با ویزای نیوزلند مهاجرت کنید، اما اگر حداقل امتیاز لازم جهت مهاجرت به نیوزلند (۱۰۰ امتیاز) داشته باشید در لیست انتظار قرار خواهید گرفت.

 

نیوزلند بر خلاف کشورهای دیگر مانند کانادا و استرالیا برای مدارک تحصیلی شرایط خاصی اعمال می کند به همین علت اکثر رشته های مهندسی مانند رشته های مهندسی مکانیک، شیمی، مواد و متالوژی، کشاورزی و… را از ایران قبول نمی کنند.

 

هرچند که شرکت P.M.C تا حدودی این مشکل را رفع نموده است.

 

متقاضیان ویزای نیوزیلند می توانند با داشتن ۲ سال سابقه کار مرتبط برای اقامت دایم اقدام کنند.

 

بعضی از رشته های مورد نیازبرای اخذ ویزای نیوزیلند:

 

۱- مهندسان IT و ICT و کلیه گرایشهای کامپیوتر ۲- مدیران پروژه های ساختمانی و سازه ای و نقشه برداران و مهندسان راه سازی

۳- پزشکان عمومی و بعضی از متخصصین

۴- اساتید دانشگاهها با داشتن حداقل مدرک فوق لیسانس

۵- کارشناسان محیط زیست

۶- مهندسین جنگلداری

۷- مهندسین صنایع غذایی

۸- معلمان کودکان زیر ۵ سال، دبستان و راهنمایی و دبیرستان

۹- مددکاران اجتماعی

۱۰- حسابرسان

۱۱- تکنیسن های عمران و برق

۱۲- کارشناسان شهرسازی

۱۳- مهندسان و کاپیتان های کشتی

۱۴- مهندسان شیمی، نفت، مکانیک، متالوزی، صنایع و …

 

 

 

 

اخذ ویزای نیوزلند : ویزای کاری نیوزلند :

 

کشور نیوزلند , کشور مهاجران میباشد و بعد از استرالیا بیشترین مهاجران را در خود جای داده است چرا که این کشور به عنوان یکی از زیبا ترین کشورهای جهان محسوب میشود ، به همین خاطر متقاضیان بسیاری از طریق ویزای تحصیلی نیوزلند و ویزای سرمایه گذاری نیوزلند به این کشور میروند .

 

در این میان برخی علاقمند به کار در نیوزلند میباشند و میخواهند از طریق ویزای کاری نیوزلند برای کار به این کشور سفر کنند و علت آن بیشتر نرخ های پایین مالیات بر درآمد به نسبت دیگر کشورهای پیشرفته میباشد , به همین منظور ما در این مقاله در خصوص کار در نیوزلند و ویزای نیوزلند مطالبی جمع آوری کرده ایم تا شما با چگونگی اخذ ویزای نیوزلند , مدارک مورد نیاز برای ویزای نیوزلند ومزایای ویزای نیوزلند آشنا شوید .

 

آنچه متقاضیان برای اخذ ویزای نیوزلند باید بدانند :

 

هر فردی که کشور نیوزلند را برای زندگی انتخاب میکند میداند که این کشور از استاندارهای زندگی بالایی برخوردار میباشد , جالب است بدانید که استاندارهای زندگی در استرالیا پایین تر از نیوزلند میباشد .

 

در خصوص امنیت باید گفت که این کشور یکی از امن ترین کشورها محسوب میشود و جرم و جنایت در آن بسیار پایین میباشد به همین خاطر میباشد که عموما متقاضیان مهاجرت این کشور را انتخاب میکنند .

 

 

ویزای نیوزلند

 

 

 

آنچه متقاضیان برای اخذ ویزای کاری نیوزلند باید بدانند :

 

در ابتدا باید خدمت عزیزانی که قصد اخذ ویزای نیوزلند را دارند عرض کنیم که باید قبل از هر اقدامی اطلاعات خود را در زمینه اقتصاد این کشور , شرایط کار و بازارهای کار , ساعات کاری در کشور نیوزلند و… بالا ببرید .

 

چرا که قرار است طبق قوانین و مقررات کشور نیوزلند زندگی جدیدی را در این کشور شروع کنید پس باید سطح دانش خود رد این زمینه را افزایش دهید تا بتوانید بر اساس آن برنامه ریزی دقیقی انجام دهید تا با یک برنامه ریزی منظم و دقیق به موفقیت رسیده و زندگی جدید خود را با قدرت شروع نمایید .

 

شما عزیزانی که علاقمند به کسب اطلاعات در خصوص شرایط کار در نیوزلند و اخذ ویزای نیوزلند و شرایط زندگی در این کشور میباشید میتوانید برای کسب راهنمایی و مشاوره با کارشناسان مربوطه در ارتباط باشید و تمامی مراحل را گام به گام با دانش و تجربه آنها محکم بردارید .

 

 

*ویزای نیوزلند
*ویزای کاری نیوزلند
*ویزای تحصیلی نیوزلند
*ویزای دانشجویی نیوزیلند برای دانشجویان خارجی تنها به دوره های تحصیلی تمام وقت تعلق می گیرد.

 

مدت زمان ویزای دانشجویی حداکثر تا ۴ سال است. در صورتی که بورسیه نیستید، باید شهریه دانشگاه را بپردازید و این تعیین کننده طول دوره ویزا است. اگر شهریه ۱ سال را بپردازید، مدت زمان ویزای شما تا ۳۱مارچ سال بعد از آن خواهد بود.

 

مدارک لازم :

 

اولین مدرک مورد نیاز برای ویزای نیوزلند  نامه پذیرش از دانشگاه یا موسسه آموزشی مورد نظر است.

 

COE این عبارت اختصار عبارت Confirmation of Enrolment است که در واقع تائیدیه ایست که از سوی دانشگاه صادر می شود. برای دریافت این تائیدیه ابتدا باید شهریه دانشگاه را بپردازید تا دانشگاه یا موسسه آموزشی آن را صادر کند. COE یکی از موارد الزامی در میان مدارک مورد نیاز برای ویزاست.

 

یک COE باید شامل موراد زیر باشد:

 

نام رشته

شهریه سالانه رشته

تمام وقت یا پاره وقت بودن رشته

آزمایشات پزشکی و برگه پلیس چک باید جزئی از مدارک پرونده شما باشد.

یکی از مدارک مهم پرونده شما، مدارک مالی است. مدارک مال شامل:

شواهدی نشان دهنده اینکه شما پول کافی برای پرداخت شهریه خود را دارید

شواهدی نشان دهنده اینکه شما پول کافی برای زندگی و دیگر مخارج ایاب ذهاب را دارید

در صورتی که بورسیه هستید مدراک بورسیه

و در صورتی که اسپانسرشیپ دارید، مدارک مربوط به آن

کار دانشجویی در نیوزلند

اگر دانشجوی تمام وقت هستید می توانید پاره وقت کار کنید. در طول هفته می توانید ۲۰ ساعت کار نیمه وقت داشته باشید.

ویزای توریستی نیوزلند

 

ویزای نیوزلند

 

 

 

 ویزای نیوزلند / ویزای توریستی به متقاضیان اجازه میدهد تا برای تفریح تعطیلات و یا دیدار از اقوام درجه یک به نیوزیلند سفر نمایند.

مدارک لازم :

 

فرم تکمیل شده و امضا شده INZ ۱۰۱۷ که با هماهنگی موسسه تکمیل می گردد

مدارک دال بر پرداخت هزینه

اصل گذر نامه (با اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ قصد ورود به نیوزیلند) به همراه کپی از صفحه مشخصات و تمامی ویزاهای قبلی کشورهای مختلف (به انضمام گذر نامه های قبلی ) برای همه متقاضیان

دو قطعه عکس رنگی سایز پاسپورتی

ترجمه شناسنامه

نامه دعوت به انضمام کپی تابعیت و یا اخرین وضعیت اقامتی شخص دعوت کننده

آدرس کامل و تلفن تمامی اقوام و اشنایان ساکن در استرالیا

ارائه بلیط رفت و برگشت و یا تاییدیه رزرواسیون بلیط

مدارک دال بر توانایی مالی برای مدت سفربه مانند ریز صورت حساب بانکی سه تا شش ماه اخیر

تاییدیه رزرو محل اسکان (درصورت وجود)

تکمیل فرم ضمانت مالی INZ ۱۰۲۵ که با هماهنگی موسسه تکمیل می گردد

 

ویزای نیوزلند :

در صورت شاغل بودن گواهی شغلی با ذکر مدت اشتغال میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی از کارفرما (در صورت خویش فرما بودن لطفا ازجواز کسب /اگهی تاسیس و تمهیدات مربوطه در زمان سفر به استرالیا را تسلیم نمایید.

 

۱٫قرار داد شغلی و اخرین فیش حقوقی
۲٫گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان /محصلین
۳٫ترجمه سند ازدواج
Administrator

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا یک ایمیل درست وارد کنید