ویزای دبی

 

 

در کلیه کشورهای جهان روادید اتباع بیگانه توسط مراجع قانونی از قبیل سفارتخانه‌ها و … صادر می‌شود، در حالی که روادید دبی به عنوان مجوز ورود به امیر نشین دبی توسط اداه مهاجرت و وزارت کار این کشور صادر می‌شود و کلیه افراد (به استثنای شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس شامل عربستان سعودی، بحرین، کویت، قطر، عمان و همچنین شهروندان برخی از کشورهای اروپایی؛ این افراد می‌توانند به هنگام ورود به خاک کشور امارات ویزای ۹۰ روزه دریافت کنند) ملزم به دریافت ویزا در هنگام سفر به این کشور هستند.

انواع ویزای دبی

تعیین مدت ویزا رابطه مستقیمی با هدف از سفر دارد و از اینرو، ویزاهای توریستی دارای زمان‌هایی متغیر هستند. همچنین، کلیه این ویزاها به دو گروه یکبار و چندبار ورود تقسیم می‌شوند.

الف) ویزای توریستی/ تجاری ۱۴ روزه

ب) ویزای توریستی ۳۰ روزه

ج) ویزای توریستی ۹۰ روزه

نکته قابل توجه اینکه ورود به هریک از شهرهای کشور امارات مستلزم دریافت روادید بوده و اقامت بیش از مدت ذکر شده در روادید حتی برای مدت یک روز غیر قانونی است و فرد خاطی ملزم به پرداخت جریمه نقدی خواهد بود. همچنین دریافت ویزای این کشور به دلیل عدم دخالت سفارت نیازی به مصاحبه حضوری ندارد و توسط کارگزاران بسیاری (که در کشور امارات کفیل نامیده می‌شوند) انجام می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دبی

ویزای دبی به صورت برگه‌ای صادر می‌شود و اجباری به الصاق عکس ندارد و برای دریافت آن ارائه مدارک زیر الزامی است؛

  • اسکن رنگی از کلیه صفحه‌های گذرنامه
  • چک ضمانت
  • تسویه کامل