ویزای توریستی کانادا

 

 

 

ویزای توریستی کانادا به گردشگران و تنها با هدف گردشگری اجازه ورود به خاک کانادا را می‌دهد. یک گردشگر با ویزای توریستی یا ویزای موقت TVR-Temporary Resident Visa حداکثر اجازه اقامت در خاک کانادا به مدت ۶ ماه در سال را دارا می‌باشد که به دو گروه زیر تقسیم می‌شود:

  • ویزای یکبار ورود (سینگل)
  • ویزای چند ورود (مالتیپل)

هر دو گروه ویزا، برای مدت معین معتبر است و تا قبل از تاریخ انقضای آن می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

ویزای یکبار ورود ( سینگل )

دارندگان ویزای یکبار ورود یا سینگل تنها اجازه دارند تا یکبار وارد خاک کانادا شوند و بعد از خروج از خاک کانادا، برای وارد شدن دوباره بدان، نیاز به اخذ ویزای جدید از سفارت کانادا را خواهند داشت، تنها استثنا در این مورد این است که گردشگران،  کانادا را به  مقصد ایالات متحده، سنت پیر (St. Pierre) و یا میکلون (Miquelon) ترک کنند. اگر گردشگران کانادا را به  مقصد ایالات متحده و یا سنت پیر و یا میکلون ترک کنند، برای ورود دوباره به کانادا نیازی به گرفتن ویزا نخواهند داشت.

ویزای چند ورود ( مالتیپل )

ویزای مالتیپل کانادا ( ویزای مولتی ) یا چندبار ورود ( پنج ساله ) به بازدیدکنندگان اجازه ورود به کانادا و اقامت در خاک کانادا برای مدت ۶ ماه در سال و سپس خروج از کانادا را خواهد داد. دارندگان ویزای مولتی کانادا می‌توانند در سال بعد بدون نیاز دوباره به ویزا وارد خاک کانادا شوند. برای گرفتن ویزای پنج ساله کانادا ، پیشنهاد مشاوران ویزا کانادا به شما این است که در قدم اول برای اخذ ویزای توریستی کانادا، اعتبار پاسپورت خود را تمدید کنید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کانادا:

به منظور اخذ ویزای توریستی کانادا ، باید مدارک زیر را برای افسر سفارت آماده کنید:

  • پاسپورت معتبر
  • سلامتی کامل جسمی و ذهنی
  • قانع کردن افسر سفارت مبنی بر اینکه شما به کشور خود بازمی‌گردد
  • داشتن برنامه سفر مبنی بر اینکه شما در طی مدت مشخص و محدودی در کانادا اقامت کنید.
  • خارج شدن از خاک کانادا قبل از انقراض تاریخ ویزا
  • نداشتن انگیزه برای استخدام در کانادا مادامی که در کانادا هستید.
  • نداشتن سوپیشینه
  • ثابت کردن اینکه خطر امنیتی ندارید.
  • موافقت کامل در مورد اطاعت همه جانبه قوانین و مقررات
  • در صورت لزوم و درخواست افسر سفارت، ممکن است از شما تقاضای معاینات پزشکی شود.

بایدها و نبایدهای درخواست‌های ویزای توریستی کانادا:

بایدها و نبایدهایی برای  درخواست ویزای توریستی کانادا وجود دارد که در هنگام اقدام برای آن باید بدانها توجه کنید. در ابتدا از بایدها شروع می‌کنیم:

بایدها:

  • برای اخذ ویزای مولتی کانادا باید حداقل چند هفته قبل از تاریخ سفر خود اقدام کنید تا اینکه مطمئن شوید قبل از سفر پروسه انجام ویزا طی شده باشد.
  • در پر کردن فرم اپلیکیشن کانادا نهایت دقت را مبذول دارید.
  • تمامی مدارک مربوطه به همراه فرم اپلیکیشن برای ارائه به سفارت در روز مصاحبه

نبایدها:

  • هیچگاه مدارک اشتباه و جعلی به سفارت ارائه ندهید.
  • هیچگاه سعی در پنهان کردن حقیقت از سفارت نکنید.

دقت کنید که اگر درخواست ویزای شما از سوی سفارت رد شد، هیچ مرجع قانونی برای اعتراض به رد درخواست شما وجود ندارد. در صورت تمایل شما می‌توانید دوباره برای ویزای توریستی کانادا اقدام کنید.