ویزای تایلند

 

 

تایلند با نام رسمی پادشاهی تایلند و نام سابق سیام، کشوری در شبه ‌جزیره هند و چین واقع در جنوب شرقی آسیاست .  این کشور از شمال با برمه و لائوس، از شرق با لائوس و کامبوج، از جنوب با مالزی و خلیج تایلند، و از غرب با برمه و دریای آندامان همسایه‌است. زبان رسمی کشور تایلندی، پایتخت و همچنین پرجمعیت‌ترین شهر آن بانکوک و مذهب حدود ۹۵ درصد مردم بودایی است. نام تایلند در زبان مردم محلی برگرفته از دو لغت Thi و Land می‌باشد که به معنای سرزمین حوری یا همان تایی است.

انواع ویزای تایلند

سفارت پادشاهی تایلند برای مسافرهای ایرانی که قصد دارند توریستی به این کشور سفر کنند، ویزای یک ماهه صادر می‌کند.

ویزای توریستی تایلند تا سه ماه بعد از صدور معتبر است. اما از زمانی که وارد خاک این کشور شوید، می‌توانید یک ماه در تایلند بمانید.

ویزای توریستی تایلند یک‌بار ورود است.

با ویزای توریستی شما اجازه‌ی کار یا اقامت ندارید. در صورتی که بدون اجازه‌ی اشتغال در تایلند به کار مشغول شوید، مطابق قوانین پادشاهی تایلند جریمه خواهید شد.

اگر به هر دلیلی تصمیم گرفتید بیشتر از زمان ویزا در تایلند بمانید، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید و درخواست کتبی برای تمدید زمان ویزا بدهید.

ماندن در تایلند بعد از پایان زمان ویزا جریمه‌ی سنگینی دارد. حتا اگر یک روز بیشتر از زمان ویزای خود در این کشور بمانید با دردسرهای زیادی روبرو می‌شوید.

در زمان درخواست ویزا حتماً باید در ایران باشید. اگر از کشور دیگری برای گرفتن ویزای توریستی تایلند اقدام می‌کنید، باید اجازه‌ی اقامت در آن کشور را هم داشته باشید.

مدارک لازم برای ویزای تایلند

برای گرفتن ویزای توریستی تایلند در مرحله‌ی اول باید بدانید چه مدارکی لازم دارید. این مدارک عبارتند از :

۱. اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار

۲. دو قطعه عکس ۴*۶؛ عکس باید رنگی با زمینه‌ی سفید و با عکس پاسپورت متفاوت باشد.

۳. بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

۴. تاییدیه رزرو هتل در تایلند

۵. کپی کارت ملی

۶. کپی تمام صفحات شناسنامه

۷. تمکن مالی با مبلغ حداقل هشت میلیون تومان

  • گواهی تمکن مالی باید به زبان انگلیسی باشد و بانک صادرکننده آن را مهر کند.
  • پاسپورت باید حداقل یک صفحه‌ی سفید برای چاپ ویزا داشته باشد.
  • رزرو هتل و پرواز لازم نیست قطعی باشد.
  • کپی شناسنامه، کارت ملی، رزرو هتل و پرواز حتماً باید روی برگه‌های جداگانه و در قطع a4باشد.

ویزای تایلند چند روزه صادر می‌شود؟

مرحله سوم در گرفتن ویزای توریستی تایلند، انتظار برای صدور آن است. مدت زمانی که باید برای صدور ویزا منتظر بمانید به نوع ویزا بستگی دارد. صدور ویزای توریستی یک ماهه‌ی عادی تایلند ۷ تا ۱۰ روز کاری طول می‌کشد. برای ویزای توریستی یک ماهه‌ی فوری هم باید ۳ تا ۴ روز کاری منتظر بمانید.

  • منظور از روز کاری، روزهای کاری سفارت تایلند در تهران است. روزهای جمعه، شنبه و تعطیلات رسمی سفارت، روز کاری محسوب نمی‌شوند.