ویزای ایتالیا توریستی

۲۶

شهریور
۱۳۹۷

ویزای ایتالیا تضمینی

ارسال شده توسط: admin/ 238 ۰

 

کشور ایتالیا عضو اتحاد شینگن می باشد و برای دریافت ویزای ایتالیا تضمینی و یا ویزای ایتالیا و سفر به این کشور به ویزای شینگن نیاز دارید. جهت دریافت ویزای ایتالیا تضمینی حضور شخص متقاضی در تاریخ تعیین شده از طرف سفارت ایتالیا جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد.

اولین مرحله برای درخواست ویزای ایتالیا تضمینی ، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. جهت دریافت اخذ ویزای تجاری ایتالیا و یا ویزای توریستی ایتالیا و ویزای ایتالیا تضمینی میتوانید فرم مربوطه را از بخش روادید کنسولگری سفارت ایتالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر فرد به طور جداگانه تکمیل شود.

 

ویزای ایتالیا تضمینی

مدارک :

اصل پاسپورت

دو قطعه عکس

ترجمه شناسنامه

ترجمه مدارک شغلی معتبر

ترجمه سند ملکی

پرینت ۳ ماهه حساب بانکی

تمکن مالی بالای ۱۰۰ میلیون تومان به لاتین

 

ویزای ایتالیا تضمینی

 

زمان و هزینه صدور ویزای ایتالیا تضمینی 

بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزای ایتالیا تضمینی معمولا دو هفته طول می‌کشد. در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت ایتالیا باقی می‌ماند. سفارت پس از دریافت مدارک به شما رسید می‌دهد و در این رسید تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه داشته باشید. قیمت ویزای ایتالیا تضمینی ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت ایتالیا پرداخت می‌کنید. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک شماست و در هیچ حالتی سفارت این مبلغ را برنمی‌گرداند.

 

درخواست ویزای ایتالیا تضمینی

کشور ایتالیا عضو اتحاد شینگن می باشد و برای دریافت ویزای تجاری ایتالیا و یا ویزای توریستی ایتالیا و سفر به این کشور به ویزای شینگن نیاز دارید. جهت دریافت ویزای ایتالیا تضمینی حضور شخص متقاضی در تاریخ تعیین شده از طرف سفارت ایتالیا جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد.

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. جهت دریافت اخذ ویزای تجاری ایتالیا و یا ویزای ایتالیا تضمینی میتوانید فرم مربوطه را از بخش روادید کنسولگری سفارت ایتالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر فرد به طور جداگانه تکمیل شود.

 

خدمات دریافت ویزای شینگن

توضیحات:

برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار به همراه رزرو هتل و رزرو پرواز و بیمه مسافری توسط ما امکان پذیر است.(در صورت تمایل شما)

همچنین ما وقت های فوری و خارج از نوبت ارائه نمیدهیم و فقط وقت های عادی که همگان امکان دریافت آن ها را دارند، دریافت میکنیم.

۱- کلیه مشاوره ها برای دریافت ویزاها به صورت تضمینی هستند.

۲- برای کلیه ویزاها قرارداد رسمی عقد خواهد شد.

۳- برای کلیه ویزاهای مالتی پل ۶ ماه به بالا، مسافر نصف زمان ویزا را میتواند در حوزه شینگن تردد کند.

مثال: شما وقتی ویزای شینگن ۱ ساله دریافت میکنید حداکثر ۱۸۰ روز را می توانید به دفعات در حوزه شینگن حضور داشته باشید.

 

 

Administrator

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا یک ایمیل درست وارد کنید