ویزای انگلستان

 

 

 

انگلستان بزرگترین کشور بریتانیا است و در عین حال میزبان بزرگترین پایتخت اروپا، لندن، است. همچنین، وجود صدها جاذبه، کیلومترها نوار ساحلی، تاریخ و فرهنگ منحصر به فرد باعث شده است تا گردشگران بسیاری علاقه‌مند سفر به انگلستان شوند. در این راستا، اتباع کشورهای غیر اتحادیه اروپا باید پیش از سفر به این کشور از سفارت یا کنسولگری بریتانیا در کشور خود برای گرفتن ویزا اقدام کنند. نکته قابل توجه این است که ویزای کشور انگلستان در میان ویزاها از اعتبار خاص و بالایی برخوردار است.

انواع ویزای انگلستان

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کار
  • اخذ ویزا از طریق بستگان (ازدواج)
  • شهروندی انگلستان

مدارک لازم برای صدور ویزای انگلستان

  • شناسنامه و کارت ملی
  • اصلگذرنامه دارای اعتبار یک‌ ساله به همراه گذرنامه قدیمی
  • اصل و کپی اسناد و اموال غیر‌منقول متقاضی و همسر وی
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری سه ماه گذشته (برای مدیران و سهامداران اصل ارائه اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی شش ماه گذشته الزامی است.)
  • دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  • اصل مدارک شغلی مانند گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب، لیست بیمه، کارت پرسنلی، حکم و کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت پانشجویی و…
  • گواهی سپرده یا اوراق بهادار (سهام)
  • اصل اجاره‌نامه املاکی که سند آن‌ها ارائه شده است.
  • اصل یا کپی دعوتنامه (در صورت وجود؛ در این حالت باید کلیه مدارک میزبان شامل برگه‌های مالیاتی سه ماه گذشته، کپی پاسپورت یا اقامت دائم، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی، سند محل اقامت، قبوض پرداختی نیز ارائه شوند.)
  • واچر هتل
  • اصل سند ازدواج

***کلیه مدارک فوق باید دارای ترجمه رسمی انگلیسی باشند ***

مدت زمان لازم برای صدور ویزا

بررسی مدارک به منظور صدور ویزای انگلستان امکان دارد تا ٢٠ روز کاری طول بکشد.

نکته

در صورت ارائه اطلاعات یا مدارک جعلی به بخش ویزای سفارت انگلیس، مسئولان سفارت اجازه دارند علاوه بر رد درخواست متقاضی، برای مدت ده سال از تمامی درخواست‌های فرد مذکور برای هرگونه ویزای انگلستان جلوگیری به عمل آورند.

مدت اعتبار ویزای انگلستان

ویزای انگلستان در سه نوع شش ماهه، یک ساله و پنج ساله صادر می‌شود.