مقالات

ویزای استرالیا

۰۲

بهمن
۱۳۹۷

ویزای استرالیا تحصیلی

ارسال شده توسط: admin/ 205 ۰

ویزای استرالیا تحصیلی مخصوص متقاضیانی است که قصد تحصیل در یکی از دانشگاه ها و مراکز معتبر تحصیلی در کشور استرالیا می باشنددانشگاه های استرالیا در زمره ی ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا هستند. از همین رو کشور استرالیا کانون بسیاری از علاقه مندان به تحصیل در خارج از کشور قرارگرفت همچنین نظارت کامل و پیوسته ای بر شهریه ها و هزینه های دانشگاه های کشور استرالیا و مراکز آموزشی اعمال می شود که یکی از مزیت های ویزای استرالیا تحصیلی میباشد.

مهاجرت به استرالیا تحصیلی

مهاجرت تحصیلی یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به استرالیاست که از طریق گرفتن ویزای استرالیا تحصیلی امکان پذیر میباشد. پنج دانشگاه از ۵۰ دانشگاه برتر دنیا در استرالیا قرار دارد و این کشور طبق آمار رسمی، در رتبه‌بندی جهانی، سومین مقصد جذاب تحصیلی برای جوانان میباشد. مدت زمان اقامت از طریق ویزای استرالیا تحصیلی محدود است؛ به این معنا که این ویزا تا پایان دوره‌ی تحصیل شما اعتبار دارد. اما نکته مهم این است که شما می‌توانید به‌صورت پاره‌وقت کار کنید و سابقه خوبی برای خود ایجاد کنید. دولت استرالیا برای افرادی که در استرالیا تحصیل کرده‌اند و سابقه کاری خوبی دارند، امتیاز ویژه‌ای در نظر می‌گیرد و شانس شما برای دریافت اقامت دائم خیلی بیشتر خواهد بود.

هزینه تحصیل در استرالیا

کشور استرالیا از جمله کشورهایی است که توسط اقیانوس هند و اطلس محاصره شده است و بخاطر دانشگاه های معروفش شهرت خاصی دارد. تحصیل در استرالیا بهترین راه برای تجربه ی جدیدی از زندگی است و با این کار میتوان مهارتهای خود را ارتقا داد.هزینه های تحصیل در استرالیا در مقطع ابتدایی بستگی به شهر انتخابی و نوع مدارس دارد.مدارس به دو سبک مدیریت می شود که شامل مدارس خصوصی و دولتی است.با توجه به انتخاب مدارس،هزینه های آن به شرح زیر می باشد:

۱-مدارس دولتی ۶ تا ۱۵ هزار دلار

۲-مدارس خصوصی ۱۵ تا۳۰ هزار دلار

برای مطالعه بیشتر روی مقاله کلیک کنید :  ویزای نیوزلند

۳-مدارس شبانه روزی ۲۰ تا ۳۰ هزار دلار

ویزای استرالیا تحصیلی
ویزای استرالیا تحصیلی

 

 

 

 

شرایط دانشگاه های استرالیا

۱-مدرک معتبر در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

۲- ریز نمرات

۳-  پروژه های تحقیقاتی مناسب

۴- پروپزال

۵- توصیه نامه اساتید

۶- معدل مناسب

جغرافیای استرالیا

کشور پهناور استرالیا در نیمکره جنوبی قراردارد که از غرب اقیانوس هند ، از جنوب اقیانوس منجمد جنوبی ، از شرق اقیانوس آرام، و از شمال چندین دریا و خلیج دربر گرفته‌است.استرالیا با وجو وسعتی که دارد تنها حدود ۲۱ میلیون جمعیت در خود جای داده است و امکانات و خدمات رفاهی قابل توجهی برای ساکنان خود به وجود اورده است .از نظر کیفیت زندگی مردمان استرالیا به عنوان بهترین در دنیا هستند. استرالیا دارای آب و هوای مناسب و حاصلخیز بوده و نقش بسزایی در تغذیه دنیا دارد.استرالیا دارای قدیمیترین تمدن در زمینه سنتهای هنری و موسیقی میباشد شما با دریافت ویزای استرالیا تحصیلی ضمن تحصیل میتوانید از طبیعت وزیبایی های کشور استرالیا نیز بهره مند شوید.

ویزای استرالیا تحصیلی
ویزای استرالیا تحصیلی

 

مدت زمان ویزای استرالیا تحصیلی

مدت زمان ویزای استرالیا تحصیلی با توجه به طول دوره تحصیلی هر فردی متفاوت می باشد. برای آشنایی بیشتر در زیر اشاره ای به مدت اعتبار ویزای افراد می کنیم.

اگر طول دوره ی تحصیلی فرد بیشتر از ۱۰ ماه باشد و این دوره تا پایان سال تحصیلی استرالیا یعنی بین ماه های نوامبر و دسامبر تمام شود، مدت اعتبار ویزا تا ۱۵ مارس سال آینده می باشد.

اگر طول دوره ی تحصیلی فرد بیشتر از ۱۰ ماه باشد و این دوره بین ماه های ژانویه و اکتبر تمام شود، مدت اعتبار ویزا تا ۳ ماه پس از تمام شدن دوره ی تحصیلی می باشد.

اگر دوره تحصیلی فرد ۱۰ ماه و یا کمتر از آن باشد، مدت اعتبار ویزا تا ۱ ماه پس از پایان دوره ی تحصیلی فرد خواهد بود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا استرالیا تحصیلی

  • اصلی و کپی پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ با زمینه سفید،بدون روتوش و کانلا از روبرو
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • مدارک و تاییده های آزمایشات پزشکی
  • فرم درخواست ویزای استرالیا تحصیلی به همراه فرم کامل اطلاعات شخصی
  • نامه و مدارک تحصیلی شما
  • مدارک مالی
  • پرینت ریز گردش ۳ ماه آخر متقاضی یا کسی که ضامن او می باشد
  • گزارش و برگه تاییده دانشگاه یا مرکز تحصیلی که قصد دارید آنجا به ادامه تحصیل بپردازید
  • ارائه رسید پرداخت هزینه ویزای تحصیلی استرالیا
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
برای مطالعه بیشتر روی مقاله کلیک کنید :  ویزای مولتی کانادا

شرایط ویزا استرالیا تحصیلی

در یکی از دوره های آموزشی معتبر استرالیا پذیرفته شده باشد

اگر متقاضی زیر ۱۸ سال باشد می بایست هزینه های تحصیلی او از پیش تامین و پرداخت شده باشد

شما برای تحصیل یا از شرکتی معتبر در استرالیا و یا از دانشگاه های استرالیا می توانید بیمه دانشجویی دریافت نمایید

همچنین برای اخذ ویزای استرالیا تحصیلی شما می بایست برخی مراحل پزشکی را نیز بگذرانید و به علت اینکه این نوع آزمایشات مدت زمان زیادی طول می کشد شما می توانید قبل از اقدام به ارائه مدارکتان به سفارت مربوطه برای آزمایشات پزشکی خود درخواست دهید و اقدامات لازم را جهت اخذ ویزای استرالیا تحصیلی انجام دهید.

ویزای استرالیا تحصیلی
ویزای استرالیا تحصیلی

انواع ویزای استرالیا تحصیلی

  1. برای افرادی که می خواهند در سطح آموزش عالی تحقیق کنند
  2. برای افرادی که مایلند در رشته های فنی حرفه ای به صورت تمام وقت آموزش ببیند و تحصیل کنند
  3. افرادی که می خواهند دوره های زبان انگلیسی را در کشور استرالیا به صورت تمام وقت و کامل بخوانند که این ویزا به زبان انگلیسی است
  4. افرادی که می خواهند در مدارس استرالیا از ابتدا تا انتها به صورت کامل و تمام وقت تحصیل کنند

افراد میتوانند در این زمینه ها ویزای استرالیا تحصیلی را دریافت کنند.

Administrator

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا یک ایمیل درست وارد کنید