ویزای ایران

چگونه برای مهمانان خارجی، دعوتنامه توریستی ایران تهیه کنیم؟

  • مدارک لازم که در زیر نوشته شده را تهیه کنید.
  • به صورت حضوری یا از طریق ایمیل به ما تحویل دهید.
  • منتظر آماده شدن دعوتنامه باشید، به محض صدور ما با شما تماس میگیریم.

برای دعوتنامه توریستی ایران به چه مدارکی نیاز هست؟

  • اسکن پاسپورت مهمان
  • اسکن عکس پرسنلی مهمان
  • اسکن صفحه اول شناسنامه میزبان
  • فرم تکمیل شده که میتوانید از اینجا دانلود کنید

انواع دعوتنامه توریستی ایران

  • دعوتنامه توریستی ایران فقط ۱ ماه از زمان صدور اعتبار دارد.

مدت زمان لازم برای اخذ دعوتنامه توریستی ایران

  • دعوتنامه توریستی ایران برای اخذ ویزای ایران : 7 روز کاری

نکات قابل توجه برای اخذ دعوتنامه توریستی ایران

  • با توجه به محل زندگی میهمان، نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی ایران برای اخذ ویزا انتخاب میشود.
  • صدور یا عدم صدور این دعوتنامه در اختیار وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران است و آژانس خط سیر پرواز دخل و تصرفی در آن ندارد.
  • صدور این دعوتنامه به منزله ی صدور ویزای ایران نیست و میهمان بعد از دریافت این دعوتنامه باید شخصا به سفارت ایران مراجعه کند.
  • با دریافت این دعوتنامه مسافر میتواند ویزای توریستی ایران با اعتبار ۳ ماهه و اقامت ۳۰ روزه دریافت کند.
  • محل اخذ روادید میتواند فرودگاه امام خمینی انتخاب شود که در این صورت میهمان به محض ورود به فرودگاه امام خمینی میتواند ویزای خود را دریافت کند. در این صورت حداکثر ویزای ۱۵ روزه به میهمان تعلق میگیرد.
  • تااطلاع ثانوی صدور روادید فرودگاهی برای اتباع کشور هندوستان امکان پذیر نمیباشد. بنابر این محل دریافت روادید در فرم دعوتنامه توریستی ایران باید یکی از نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور باشد.
  • کلیه اتباع افغانی که در افغانستان و یا دیگر نقاط جهان زندگی می‌کنند، می‌بایست برای درخواست روادید شخصا به نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در محل زندگی خود مراجعه نمایند. لذا برای دریافت دعوتنامه توریستی ایران برای اتباع افغانی اقدام نمیشود.