وقت سفارت آمریکا

 

 

هر شهروند کشور خارجی که می‌خواهد وارد کشور آمریکا شود، ابتدا باید یک ویزا، یا یک ویزای غیر مهاجرتی برای اقامت موقت یا ویزای مهاجرتی برای اقامت دائم بگیرد. قانون مهاجرت تعیین می‌کند که چه نوع ویزایی باید داشته باشید و این به هدفتان از مسافرت به آنجا نیز مربوط می‌شود. ویزای غیر مهاجرتی برای اقامت موقت و یا ویزای مهاجرتی آمریکا برای اقامت دائم. ویزاهای دیداری ویزاهای غیر مهاجرتی هستند و برای افرادی است که می خواهند به طور موقت برای کسب و کار (ویزای گروه B-1)، توریستی، تفریحی و بازدید (B-2) و یا ترکیبی از هر دو اهداف (B-2/ B-1) وارد ایالت متحده شوند. با داشتن ویزای آمریکا می‌توانید به یکی از مبادی ورود (برای مثال فرودگاه) رفته و از وزارت امنیت داخلی، افسر مهاجرت و حفاظت مرزی گمرک مجوز ورود به آمریکا را درخواست کنید. داشتن ویزا نمی‌تواند ورود به آمریکا را ضمانت کند.

یکی از اصلی ترین نکات موثر در برنامه ریزی برای سفر به ایالات متحده امریکا آگاهی از اولین فرصت موجود برای کنسولگری مورد نظر است. فاصله زمانی تا اولین وقت موجود، با توجه به تعداد متقاضیان دریافت ویزا و محدودیت پذیرش کنسولگری موردنظر متغیر است. گاهی می توان برای روز بعد وقت مصاحبه دریافت کرد و گاهی وقت های سفارت آمریکا تا چندین ماه پر شده است.

نوع ویزای موردتقاضا نیز در پروسه دریافت وقت دخیل می باشد، در زیر ویزاهایی که وقت سفارت یکسان دارند گروه بندی شده اند:

  • گروه اول: ویزاهای توریستی، دیدار اقوام، کاری، شرکت در کنگره، درمان پزشکی
  • گروه دوم: ویزای دانشجویی و فرصت مطالعاتی
  • گروه سوم: ویزای نامزدی و سرمایه گذاری
  • گروه چهارم: متقاضیان دریافت گرین کارت و سیتیزن های امریکا

مراحل اخذ وقت سفارت آمریکا

۱- تکمیل فرم درخواست ویزا DS-160 به صورت آنلاین و باید  پرینت صفحه تاییدیه آن را در روز مصاحبه به همراه داشته باشد.

۲- گرفتن وقت سفارت آمریکا برای مصاحبه در صورتی که معاف از مصاحبه نشده باشد

۳- آمادگی برای حضور درمصاحبه: پرداخت هزینه درخواست ویزا: هر متقاضی می باید پیش از رسیدن موعد مصاحبه، هزینه مرتبط با نوع ویزای درخواستی را پرداخت نماید.

نکته: تا پیش از صدور ویزا اقدام به برنامه ریزی نهایی برای سفر و خرید بلیط نکنید. هیچ سازمان یا نهادی نمی تواند صدور قطعی ویزا را تضمین نماید. هر ویزا، تا پیش از به اتمام رسیدن مدت اعتبار، معتبر و قابل استفاده است. اگر ویزای معتبری در گذرنامه منقضی شده شما وجود دارد، می توانید به همراه یک گذرنامه جدید معتبر و گذرنامه منقضی شده حاوی ویزا، از آن استفاده نمایید.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت آمریکا

اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی .
تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت.
در صورت داشتن دعوتنامه ،اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده.