مدارک ویزای شنگن

مدارک لازم برای درخواست روادید شنگن (برگرفته شده از سایت سفارت آلمان)

الف. مدارک عمومی

  • اصل گذرنامه و کپی صفحه مشخصات گذرنامه
  • فرم درخواست روادید بصورت کامل تکمیل و امضاء شده با عکس (قدیمی تر از یک سال نباشد)
  • بیمه مسافرتی
  • کپی همه روادیدهای شنگن، آمریکا، کانادا و استرالیا در 5 سال گذشته با مهر ورود و خروج

ب. لیست اسنادی که درخواست کننده روادید در ایران باید ارائه دهد

  • تائیده سفر ( بلیط هواپیما یا رزرو پرواز)
  • مدارکی مبنی بر محل اقامت و تامین هزینه های اقامت در زمان سفر یا تائیدیه تقبل هزینه ها توسط دعوت کننده و یا شخص سوم با ارائه اصل دعوت نامه رسمی (هنگام ارائه درخواست قدیمی تر از شش ماه نباشد)

ج. مدارکی مبنی بر ثبات اقتصادی و اجتماعی  که توسط آن بتوان اثبات کرد، که آیا درخواست کننده پس از پایان مدت روادید خاک کشورهای عضو را ترک خواهد کرد.

  • تراکنش های بانکی سه ماه گذشته شما در یک بانک ایرانی به زبان لاتین و مدارک دیگری مبنی بر تمکن مالی برای تامین هزینه سفر، کارتهای اعتباری بین المللی، چک مسافرتی(تمکن مالی و سپرده با رقم بالای 50 میلیئن تومان)
  • مدارک سند مالکیت ملک یا خانه در ایران، چنانچه موجود می باشد

د. همه درخواست کنندگان:

  • شناسنامه و مدرک شناسایی جهت نشان دادن وابستگی خانوادگی

ه. مدارک شغلی و بیمه

  • کارمندان دولت: گواهی انتساب به خدمت و یا گواهی کار، اشتغال و آخرین فیش حقوقی
  • کارمندان شرکت های خصوصی: گواهی کار و یا آخرین قرارداد همراه با فیش حقوقی سه ماه گذشته، گواهی بیمه
  • تامین اجتماعی و خدمات درمانی و یا مدرک مشابه و یا در صورت در دسترس نبودن، گواهی نامه رسمی کارفرما کفایت می کند
  • افراد با شغل آزاد: گواهی ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها  به عنوان مثال پروانه کسب و یا گواهی اداره ثبت شرکتها و گواهی عضویت در بیمه تامین اجتماعی ، خدمات درمانی و یا یک مدرک مشابه
  • مدیران و یا سهام داران شرکتهای ایرانی: معرفی نامه امضا شده توسط نماینده رسمی جهت تائید اداره و سمت
  • درخواست کننده، گواهی ثبت شرکت در ایران به طور مثال آگهی روزنامه رسمی، گواهی تائید نام چنانچه در آگهی رسمی درج نشده باشد
  • هنرمندان: گواهی عضویت در یک انجمن حرفه مربوطه برای هنرمندان به طور مثال انجمن سینما، عکاسان و غیره و/یا مدرکی مبنی بر انجام حرفه هنری ) شرکت در نمایشگاه، فستیوال و غیره( گواهی بیمه تامین اجتماعی و خدمات)درمانی و یا مدرک مشابه)
  • بازنشستگان: گواهی دریافت حقوق بازنشستگی
  • دانش آموزان/دانشجویان و کسانی که به سن قانونی نرسیده اند: گواهی اشتغال والدین و یا گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه
  • بیکاران: گواهی مبنی بر ثبات اقتصادی و اجتماعی به طور مثال گواهی ازدواج، شجرنامه، اسناد مالکیت ملک یا خانه

 

  • سفارت  آلمان نیازی به ترجمه مدارک به زبان انگلیسی ندارند و ارائه مدارک به زبان فارسی کفایت میکند.
  • در حال