مدارک کانادا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

 

  1. تکمیل نمودن فرمهای IMM5257- IMM5713- IMM5645
  2. نامه ثبت شرکت ( شامل آدرس و نوع مالکیت )
  3. سابقه سفر های خارجی که در ۱۰ سال گذشته داشته اید ، همراه مهرهای ورود و خروج و یا ویزاهای معتبر اروپایی و آمریکایی
  4. اصل پاسپورت ترجیحا با حداکثر اعتبار
  5.  مدارک پشتیبان مالی ( گردش ۴ ماهه حساب بانکی – تمکن مالی – نامه اشتغال به کار )
  6. مفاصا حساب مالیات – سوابق بیمه شخصی و یا تامین اجتماعی
  7. در صورت داشتن همسر سند ازدواج
  8.  عکس رنگی ۴/۵ * ۳/۵ یا ۵۴۰ * ۴۲۰ پیکسل
  9. مدارک سفر شامل بلیط – برنامه سفر – رزرو هتل – کانفرم وقت سفارت و برگه انگشت نگاری که همراه با بارکد شخصی شما میباشد
  10. سایر مدارک شامل : کارت پایان خدمت سربازی و سند ملکی و دیگر مدارک نشان دهنده بازگشت متقاضی به کشورش

 

*کلیه مدارک میبایست به زبان انگلیسی ترجمه شود و ممهور به مهر مترجم باشد . بهتر است بعضی از مدارک به تایید دادگستری و امور خارجه هم برسد. *
*در این شرکت تقاضای ویزای سفر به صورت آنلاین صورت میپذیرد و پس از اسکن مدارک ، کلیه مدارک به متقاضی بازگردانیده میشود.*