مدارک نیوزلند

مدارک مورد نیاز برای ویزای نیوزلند

 

مدارک اصلی:

  • یک عددعکس پرسنلی ۴*۳ با حجم بزرگتر ۵۰۰KB و کوچکتر از ۳MB با حداقل ۱۲۰۰*۹۰۰ پیکسل
  • تصویر گذرنامه
  • کارت ملی
  • مدارکی مبنی بر حسن نیت و تضمین بازگشت (Bona fide) شامل:
  • وابستگی خانوادگی در ایران یا نیوزلند
  • مدارک دال بر فعالیت شخصی یا اقتصادی در ایران
  • مدارک دیگری که بازگشت فرد به کشورش را اثبات کند

 

مدارک تکمیلی:

  • مدارک تحصیلی
  • شناسنامه
  • نامه پشتیبانی (Cover letter)
  • گواهینامه رانندگی
  • مدارکی دال بر شخصیت و شهرت فرد (Evidence of character)
  • حکم بازنشستگی
  • گواهی دال بر سرپرستی خانواده یا نگهداری از پدر و مادر و …
  • مجوزهای تخصصی صادر شده توسط دولت (Home country government evidence)
  • مدرک زبان انگلیسی مثل IELTS
  • نامه ای از کارفرما مبنی بر بازگشت فرد به ایران
  • سند ازدواج
  • بیمه نامه مسافرتی
  • وضعیت اقامتی یا مهاجرتی در کشوری دیگر
  • مدارک اضافی جهت پشتیبانی مالی
  • بیان اهداف خواصی در نیوزلند
  • تاریخچه سفرهای قبلی
  • نسبت خویشاوندی (مربوط به فردی که دعوتنامه دارد)
  • مدارک دیگر

** مدارک فوق میبایست به زبان انگلیسی ترجمه شوند و حتما به تائید وزارت دادگستری و امور خارجه برسند

(مهر دادگستری و امور خارجه)**