وقت سفارت آمریکا

برای ورود به آمریکا از طریق توریستی می توان از یکی از سه ویزای B-1, B-2, B1-B2   استفاده کرد  که معمولا حداکثر مدت اقامت این ویزاها ۶ ماه می باشد. که آن هم توسط افسر مصاحبه کننده در سفارت آمریکا تعیین خواهد شد.

برای اقدام وقت سفارت امریکا و دریافت ویزای امریکا، میبایست که به یک کشور ثالث مراجعه کرد. معمولا ایرانیان کشورهای امارات متحده عربی، ترکیه و ارمنستان که دارای محاحبه کننده فارسی زبان هستند را انتخاب میکنند. ولی در صورت درخواست مسافر یا پر بودن وقت سفارت در این کشورها می توان از طریق کشورهای دیگری مثل تاجیکستان، جمهوری آذربایجان و… هم اقدام کرد. در صورتی که به زبان انگلیسی یا آذری تسلط دارید جمهوری آذربایجان و شهر باکو هم می تواند گزینه مناسبی برای اخذ وقت سفارت آمریکا و مراجعه متقاضی باشد.

مدت زمان بررسی مدارک برای هر فرد متفاوت است در سفارت های خلوت ممکن است ویزا یک روزه صادر شود ویا در بعضی شرایط نیاز به FBI-Check ممکن است زمان را تا ۶ماه هم افزایش دهد.

خدمات این شرکت شامل مشاوره برای جمع آوری مدارک مورد نیاز، پر کردن فرم DS160 ،اخذ وقت سفارت امریکا و پیک آپ ویزا میباشد.

مدارک مورد نیاز برای وقت سفارت آمریکا

  • دو قطعه عکس ۵*۵ زمینه سفید
  • اصل دعوتنامه
  • اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی
  • مدارک شغلی شامل سابقه بیمه، ترجمه روزنامه رسمی، فیش حقوقی و….
  • ترجمه سند ملکی(در صورت وجود)
  • نامه تمکن مالی و پرینت حساب حداقل برای ۳ ماه
  • و مدارک تکمیلی دیگر